Cisco Meraki Go: Всеки може да си направи надеждна мрежа за бизнеса и дома

Изграждането на стабилна и сигурна мрежа преди години не беше лесно начинание и изискваше съдействието на опитен човек или даже на системен администратор. И досега много потребители се притесняват от перспективата сами да извършат физическата инсталация на необходимите устройства, но особено на техните настройки.

Новите продукти на Cisco от линията Meraki Go решават всички тези проблеми. Точките за достъп (access points) идват с всичко необходимо в комплекта — винтове, дюбели и специална приставка за окачване на стена (въпреки че можете да ги разположите и на друго място). Дизайнът им и този на суичовете е толкова модерен и елегантен, че можете да ги разположите и на най-видимото място в офиса.

Инсталацията отнема до 10 минути

Всяко устройство Meraki Go има свой уникален QR код, който позволява невероятно опростена инсталация чрез специалното приложение за смартфони. То е налично за Android и iOS. Запознайте се с видеото и ще се уверите, че всеки би могъл да се справи с максимално улеснения процес.

Подходящи места за продуктите Meraki Go

Cisco Meraki Go GR10 е точка за достъп, предназначена за затворени помещения. Може да се използва за нуждите на мениджъри и служители в офисите. Но е подходяща и за частни домове, независимо дали говорим за потребности, свързани с дистанционна работа или развлечения.

Cisco Meraki Go GR60 има същите характеристики като горния модел, но разполага със защитен корпус срещу различни атмосферни условия. Това прави тази точка за достъп идеална за монтаж на открито. По този начин би могла да служи на персонала и гостите на заведения с тераси или градина, както и за осигуряване на интернет в собствения ви двор.

И двете устройства имат 2 вътрешни антени, като поддържат всички стандарти за безжична свързаност до Wi-Fi AC. Възползват се от двулентова технология (2.4 GHz + 5 GHz). Продуктите работят без необходимост от закупуване на лиценз!

Софтуерно можете да ограничавате достъпа до определени сайтове и да контролирате кои свързани устройства да получават приоритетен трафик. Аналогично бихте могли да дадете ограничени права за достъп на посетителите в офиса си или на гостите в дома си. За още по-голяма сигурност можете да закупите и продукта Cisco Meraki Go GX20, служещ като firewall (защитна стена) срещу външни заплахи за личната и фирмената информация. Това устройство поддържа скорости до 250 Mbps и стандартите до Wi-Fi 802.3at.

В промоционалната кампания на Ardes.bg ще намерите и суичове

Следните два модела разполагат с по 8 (осем) порта:

Cisco Meraki Go GS110-8

• Cisco Meraki Go GS110-8P

Ако се затруднявате да прецените кое от тези предложения е най-подходящото за вашите нужди, не се колебайте да потърсите компетентно съдействие от експертите на Ardes.bg. Те ще направят индивидуална консултация и ще ви помогнат да направите най-добрия избор.

Loading Facebook Comments ...