Новият ИТ магазин на Ardes.bg отвори врати в Бургас

Нов специализиран магазин за компютърна техника и смарт устройства отвори врати в Бургас. Официалното му откриване ще бъде на 12-ти август. Той е част от търговската верига на Ardes.bg – водещ ИТ ритейл търговец. София, Пловдив, Варна, Велико Търново и Перник са другите градове, в които компанията има обекти.

Tози, в града под тепетата, отвори врати неотдавна – през април 2021 г. Разкриването на специализирани магазини е част от стратегията на Ardes.bg да осигури на любителите на ИТ техниката лесен достъп до разнообразието от качествена ИТ техника – лаптопи, настолни компютри, смартфони и таблети, и др. смарт устройства, както и до редица услуги, предлагащи сигурност и спокойствие на потребителите.

За всички клиенти от Бургас и региона

Ardes.bg предвижда официалното откриване на магазина да бъде отразено с провеждане на промоционална активност с отстъпка от 10% на всички налични в него продукти (или до изчерпване на количествата). Тя ще важи при покупки само от 12.08.2021 г. до 14.08.2021 г., така че всички желаещи могат да се възползват от нея, като го посетят в този период на адрес:

гр. Бургас, жк. „Братя Миладинови“, блок 91 (партер).

Кои са част от продуктите, които клиентите могат да видят в магазина и да получат 10% отстъпка при покупката им в промоционалния период, по нетърпеливите могат да надникнат в продуктовата брошура и видят още сега.

Обектът е с обща  площ от близо 200 кв. м.,

на която са обособени зони, аранжирани с продукти от различни категории: лаптопи, монитори, периферия, настолни компютри и др. В него клиентите ще открият техника според своите нужди – за забавление и любимите гейминг занимания, за учене и работа от дистанция, спорт и хоби, до такава, насочена към бизнес потребителите и техните специфични нужди.

Екип от подготвени търговци в областта на ИТ техниката е на разположение, за да окаже съдействие на клиентите – бизнес и крайни потребители, при избора им на подходяща техника или пък при необходимост от изготвяне на оферта по зададени параметри.

Стандартното работното време на магазина в делнични дни е в интервала 09:30 – 19:30 ч. В събота ще е отворен за клиенти от 10:00 – 16:00 ч., а неделя е почивен ден.

Информация за актуалното работно време, местоположението и др., може да бъде открита на страницата на магазина.

Loading Facebook Comments ...