Samsung вероятно ще представят смартфоните Galaxy S22 на 9 февруари

Официалното представяне на новите смартфони от линията Galaxy S се превърна в ежегодно събитие, което вълнува специализираните медии и технологичните блогове. Често се публикуват „лийкове“ (предполагаеми течове на информация), като 2022 година не прави изключение. Вече имаме информация за задаващия се Galaxy S22, макар тя да не е потвърдена от Samsung.

Информационният теч обхваща дори предполагаемата дата, на която ще бъдат представени смартфоните от серията Galaxy S22. Ако се вярва на „изтекла“ покана от Samsung (вижте илюстрацията горе), събитието ще се състои съвсем скоро – на 9 февруари. Друг „теч“ пък предварително ни разкрива облика на умния телефон и в какви цветове на корпуса ще се продава:

Какво се знае за характеристиките?

Очаква се Galaxy S22 да е базиран на два чипсета: Snapdragon 8 Gen 1 за едни пазари, а Exynos 2200 за повечето пазари по света, включително Европейския съюз, съответно и България. Основните версии на смартфона ще използват батерия с капацитет 3,800 mAh. Батериите на Galaxy S22+ и Galaxy S22 Ultra ще бъдат с капацитет съответно 4,600 mAh и 5,000 mAh.

Традиционно Samsung интегрират най-добрите решения за мобилна фотография във флагманите си. Според най-новите непотвърдени данни, Galaxy S22 ще се възползва от 108MP основна камера и обективи за 10-кратен зум и ултрашироки кадри. Последният е брандиран като Super Clear Lens и разчита на технология против отблясъци и отражения.

Очакваме с интерес официалното представяне на Samsung Galaxy S22, а дотогава можете да разгледате наличните смартфони в онлайн магазина на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...