Големите отстъпки в Ardes.bg за „Черен петък“ са само начало на разумното пазаруване

Коледно-новогодишният търговски сезон започва традиционно с Black Friday. Денят, известен вече отдавна и в България под името „Черен петък“, се свързва с големи отстъпки. През близо 30-годишната ни история в Ardes.bg използваме и този повод да зарадваме новите и лоялните си клиенти с изгодни ИТ продукти.

Тази година ще проведем кампанията „Черен петък“ от 17 ноември (четвъртък) до 20 ноември (неделя). Избраните продукти, включени в акцията, ще могат да се закупят с намаление както онлайн, така и от физическите ни магазини. Специализираните магазини за ИТ техника на компанията са в градовете София, Варна, Пловдив и Бургас.

В кампанията са включени разнообразни ИТ продукти – от най-малките преносими джаджи до най-сериозните компютри за бизнеса или геймъри.

Отстъпките в цената са значителни и зависят от категорията на продуктите:

Лаптопи, настолни компютри, РС компоненти и монитори – до 40%

Периферни устройства и аксесоари – до 50%

Смартфони и таблети – до 40%

Удачният избор на черна техника и ИТ продукти е само половината от мисията на всеки клиент. Преди всичко той трябва да избере магазина, на който да се довери. В случая гарантираният верен избор са специализираните вериги като нашата.

Защо да изберете Ardes.bg?

На първо място, като специализиран магазин, предлагаме решения на водещите производители в един или повече сегменти. Ако търсите компютри, не бихте искали да ви разсейваме с оферти на съвсем различни продукти. По-скоро бихте искали да ви предложим огромен асортимент от компютърни конфигурации и със сигурност да има модели, отговарящи на вашия бюджет.

Освен това Ardes.bg е доверен партньор на повечето водещи производители в световен мащаб. Практическата полза от това за клиентите ни е, че можем да договаряме преференциални цени за нашата страна. Затова реалните промоции и намаления не са само за „Черен петък“, а всеки ден от годината!

Други ползи от пазаруването в специализирани магазини като нашия:

• Възможност за удължаване на гаранцията, застраховка и експресна замяна на ИТ техниката.

Лицензираният софтуер, включен в повечето конфигурации, осигурява безпроблемен и по-дълъг експлоатационен период.

Експертно обслужване от компетентен персонал, който ще ви помогне да направите правилен избор според индивидуалните ви потребности за дома или бизнеса.

• Качествен и бърз сервиз както в гаранционния, така и в извънгаранционния срок.

И дори повече ползи, ако изберете нас

Куриерските фирми са претоварени в дните на „Черния петък“, защото кампанията е глобална и не обхваща само ИТ продукти. Друга наша силна страна е, че освен със сайт за онлайн поръчки, разполагаме и с физически магазини.

Идвате при нас. Разглеждате стоките и придобивате непосредствено впечатление от тях. Харесвате си даден продукт. Можете да го вземете на място още в същия ден и да го използвате веднага.

Loading Facebook Comments ...