Не чакай Черен петък“ с горещите оферти на Ardes.bg

Днес за пета поредна година започваме акция „Не чакай Черен петък“. Тя ще продължи до 15 ноември. Веднага след нея ще се проведе и кампанията „Черен петък“.

Можете да разгледате всички включени продукти — смартфони, лаптопи, настолни компютри, аксесоари и други – в страницата на акцията „Не чакай Черен петък“. Могат да се закупят онлайн през сайта на Ardes.bg, както и от физическите обекти. Най-големите ни магазини са в София и Варна, но от миналата година обслужваме клиенти и в търговски центрове в Пловдив и Бургас.

Идеята за „Не чакай Черен петък“

Започва най-големият търговски сезон на годината и някои търговци се изкушават да повишат цените. Но за нас това е времето за отстъпки. Ако сте закупили продукт, включен в акцията „Не чакай Черен петък“, а по време на самия „Черен петък“ цената за същия продукт е дори още по-ниска в магазините на Ardes.bg, разликата в сумата се възстановява под формата на ваучер за бъдещите ви поръчки.

Клиентът просто трябва да попълни онлайн формуляр, а ваучерът ще му бъде издаден в срок до 7 дни. Този ваучер позволява на клиентите ни да пазаруват още по-изгодно в сайта и във физическите ни магазини.

[notification type=“alert-info“ close=“false“ ]Отделно, провеждаме ежеседмични или целогодишни акции за лаптопи, смартфони и аксесоари, подбрани според производителя или според технологичния сегмент, към който принадлежат. [/notification]

Като компания с близо 3 десетилетия опит, полагаме старание да осигурим качествени IT продукти, отлично обслужване, в най-бързите възможни срокове и при максимални комфорт и сигурност. Още в първите часове на „Черен петък“ 2022 г. ще се разпродадат много лаптопи и смартфони. Инициативата „Не чакай Черен петък“ дава на клиентите ни възможност да се сдобият с желания продукт, докато е в наличност.

Предложенията, с които стартира акцията

периферия и аксесоари – до 40% отстъпка

лаптопи, настолни компютри, компоненти и монитори – до 25% отстъпка

смартфони и таблети – до 15% отстъпка

Когато хората не пазаруват в последния момент и при огромно натоварване на магазините, ще разполагат и с повече време да получат заслуженото индивидуално внимание. Ardes.bg има отлична репутация и заради компетентна консултация при избора на най-удачния IT продукт за конкретните нужни на потребителя и бизнеса.

Loading Facebook Comments ...