Motorola ThinkPad – безопасни и мощни смартфони за вашия бизнес

Motorola е марка, която от десетилетия е синоним на иновации и качество в сегмента на мобилните телефони. Неотдавна компанията пусна на пазара най-новото си устройство – ThinkPhone. Нека разгледаме какво прави този смартфон вълнуващо допълнение към продуктовото портфолио на Ardes.bg.

Една от ключовите характеристики на ThinkPhone е акцентът върху сигурността. Устройството е проектирано да отговаря на нуждите на бизнес професионалистите, които са загрижени да опазят своите данни от непозволен достъп. Тези смартфони идват с редица функции за сигурност, включително сканиране на пръстови отпечатъци и затъмняване на екрана при наблюдение отстрани.

Паролите, криптографските ключове и ПИН кодовете са изолирани от другите данни. Някои защитни системи на ThinkPhone носят сертификати за сигурност на американското правителство. Имате и възможност за дистанционно изтриване на информацията, в случай че изгубите телефона или ви го откраднат.

Отличителна характеристика на всеки ThinkPhone е и неговата здравина

Смартфонът е разработен за тежките условия на ежедневна употреба, независимо дали го използвате в офис или на терен. Той е прахо- и водоустойчив за 30 минути при потапяне до 1.5 м. Издържа при изпускане на бетон от 1.3 метра височина.

Серията ThinkPhone е успешно тествана по военни спецификации. Корпусът е направен от арамидни влакна, които са по-леки и по-устойчиви от стоманата. Рамката е изработена от авиационен клас алуминий.

[notification type=“alert-warning“ close=“false“ ]Всички тези сериозни характеристики не оказват никакво негативно влияние върху стилния външен вид на смартфона. Профилът му е едва 8.3 мм. Теглото е под 190 грама, стандартно за този клас продукти.[/notification]

В допълнение към сигурността и издръжливостта си,

ThinkPhone е мощно и високопроизводително устройство

Работи с новия Android 13. Усъвършенстваният потребителски интерфейс позволява персонализация и повече контрол от всякога. Подобрената навигация не губи времето ви и ви оставя да се съсредоточите върху бизнеса си.

Умният телефон разполага с мощен процесор Snapdragon 8+ Gen 1, който се справя и с най-взискателните бизнес приложения. 6.6-инчовият OLED дисплей с резолюция 1080 x 2400 пиксела (20:9) и 144Hz опресняване на картината улеснява четенето на имейли и документи, както и писменото общуване с колеги и бизнес партньори. Опцията за стрийминг на мобилните приложения върху голям настолен монитор допълнително улеснява работата ви на бюрото в офиса или у дома.

[notification type=“alert-info“ close=“false“ ]Постоянно подобряваната съвместимост между операционните системи Android и Windows повиша продуктивността на мениджърите и служителите в компаниите. Вече е достатъчно да натиснете двукратно емблематичния червен бутон, за да синхронизирате лесно своя лаптоп ThinkPad или друг компютър с новия си смартфон ThinkPhone. Еднократното му натискане може да отваря избрано от вас приложение. Синхронизацията между операционните системи прави безпроблемно и прехвърлянето на файлове между смартфона и компютъра ви.[/notification]

Камери и зареждане TurboPower

Основната тройна камера на ThinkPhone се състои от 50 MP сензор с широкоъгълен обектив с бленда f/1.8. Той е съчетан с 13 MP, f/2.2, 120˚ (ултраширокоъгълен) и 2 MP сензор за дълбочина. Можете да заснемате 8К видео при 30 кад./сек, 4К при 30/60 кад./сек и Full HD до 960 кад./сек. Motorola са осигурили и сериозна предна камера за видеоконференции – 32 MP, f/2.5, записваща и 4K видео.

По данни на производителя, пълният капацитет на батерията носи до 36 часа автономия. 68-ватово TurboPower зарядно използва безжична технология, с която за 15 минути получавате енергия за цял ден. Можете да разположите смартфона  във вертикално или хоризонтално положение върху елегантната зарядна стойка. Алтернативно, ThinkPhone се зарежда жично със същия USB Type-C кабел, който използвате за лаптопа или друго устройство.

Ardes.bg е доверен партньор на Motorola и други водещи производители на смартфони, персонални компютри и ИТ бизнес техника за частни и бизнес потребители.

Loading Facebook Comments ...