Ултрабуците ASUS Zenbook S 13 OLED са перфектна комбинация на стил и мощност

Ултрабуците на ASUS съчетават изящен стил с висока производителност и от години са еталон за качество. Новите флагмани Zenbook S 13 OLED залагат на „органичен“ дисплей със самосветещи пиксели. Липсата на необходимост от отделна подсветка позволява профилът на тези устройства да е само 1 сантиметър. Теглото им от едва 1 кг е световен рекорд в този продуктов клас, считано към датата на премиерата им.

Същността на OLED технологията в Zenbook S 13 позволява на пикселите напълно да се изключват, когато е необходимо, за да се постигне перфектен черен цвят. От друга страна, яркостта до 550 нита гарантира високо контрастно съотношение между тъмните и светлите области, като покрива строгите критерии за HDR мултимедия. 13.3-инчовият екран възпроизвежда Dolby Vision формати със 100% покритие на професионалната кинематографична палитра DCI-P3. Валидиран е от Pantone за дизайн и предпечат, като предлага работна площ 2880×1800 пиксела (2.8К резолюция при съотношение на страните 16:10).

Екологични материали в инженерно чудо

Основните компоненти в изработката на корпуса са рециклируеми метали и пластмаса. Красивото закалено покритие на капака и други ключови елементи от конструкцията се състои от екологична алуминиево керамична сплав, по която не остават отпечатъци и осигурява впечатляваща здравина. Безхалогенните компоненти във вътрешността на машината също са в хармония със „зелената“ идея.

Съгласно всички модерни критерии, тези ултрабуци отговарят на изискванията за „устойчивост“ и „въглеродна неутралност“. Тънките рамки на Zenbook S 13 му придават модерен, елегантен вид, който грабва вниманието на потребителите. Устройството е и невероятно издръжливо, като покрива военния стандарт MIL-STD-810H за работа дори при неблагоприятни външни условия.

По отношение на производителността,

ултрабуците Zenbook S 13 OLED са безкомпромисни

Основните им хардуерни характеристики включват 13-о поколение процесор Intel Core i7, осигуряващ достатъчно мощност дори за най-взискателните приложения. Според конфигурацията разполагате с до 32 GB супербърза оперативна памет и до 1 TB SSD (твърдотелен диск), възползващ се от скоростите на PCIe 4.0. Ултратънкият профил не лишава тези преносими компютри от модерни портове, като HDMI 2.1, Thunderbolt 4 и USB 3.2 Gen 2.

Животът на батерията на тези ултрабуци от ASUS също заслужава внимание. По данни на производителя, с едно зареждане тя издържа до 12 часа възпроизвеждане на мултимедия. Тази характеристика превръща лаптопа Zenbook S 13 OLED в отличен избор за всеки, който трябва да работи в движение и иска устройство в синхрон с натоварения му график.

Независимо дали сте студент, професионалист или любител на най-новите технологии, ултрабуците Zenbook S 13 OLED са идеален избор. Ardes.bg е доверен партньор на ASUS и покупката на тези и други IT продукти от нашите магазини носи възможности за: допълнителна гаранция, безукорен гаранционен и извънгаранционен сервиз, застраховка на новата придобивка.

Loading Facebook Comments ...