Ardes.bg бе част от събитие, посветено на интегрирането на STEM учебна среда

Ardes.bg бе част от събитие, посветено на програма за обучение „STEM”, организирано от ИКТ Клъстър – Варна. Пред представители на училища, от Варна и региона, инж. Димитър Димитров представи дейността на Ardes.bg и различните продуктови категории, които могат да спомогнат за изграждането STEM учебна среда.

Благодарение на своя 27-годишен опит в предлагането на най-съвременни ИТ решения, корпоративните експерти и качественият сервиз, Ardes.bg може бъде ценен партньор на всяко училище в подбора на правилните продукти за интегриране на подходяща STEM учебна среда.

На събитието, което се проведе в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски“, бяха представени разнообразни предложения, които могат да залегнат в изграждането на иновативна и интересна учебна среда – интерактивни дисплеи, проектори, 3D принтери, както и електрически картинг машини.

Повече за възможностите, които Ardes.bg предлага за консултация и разнообразието от продукти подходящи за изграждане на STEM учебна среда, може да откриете ТУК.

Loading Facebook Comments ...