Ardes.bg ще подкрепи провеждането на практически уъркшоп за социално и емоционално изучаване

В началото на април ще се проведе уъркшоп посветен на „Социално и Емоционално Изучаване“ – СЕИ) за учениците. Събитието е планирано за 5 април, а домакин ще бъде хотел „Черно море“ във Варна. Основен партньор на предстоящия уъркшоп е Ardes.bg.

Лектор ще бъде Полина Коцева. Тя е управител на www.funtazia.bg , създател на авторски образователни SEL ресурси. Полина е международно-акредитиран EQ и SEL практик, EQ профайлър и N4 фасилитатор, работещ с деца и възрастни.

Тя консултира училища, университети и фирми, относно интегрирането на SEL в образователната или бизнес среда.

Все повече учебни заведения в България са фокусирани освен към изграждане на полезна STEM среда – и към развитие на здравословна SEL среда (абревиатура на англ. език: „Social and Emotional Learning“, в превод „Социално и Емоционално Изучаване“ – СЕИ) за учениците. Инвестициите в тази посока са обосновани от факта, че всяко изучаване по всеки учебен предмет – включва социално-емоционален аспект.

Предстоящото събитие има за цел да подкрепи учители, директори и психолози с полезни практики и методи за работа в учебна среда – подходящи за развитие на социално-емоционални умения и компетенции сред българските ученици от I-ви до IX-ми клас включително.

През няколкото часа тренинги, дискусии, лекции и упражнения – участниците ще получат ценни знания и споделен международен опит за модерните научно-доказани подходи, които биха могли да приложат още на следващия ден.

Повече информация за предстоящия уъркшоп и възможност за регистрация в него, може да откриете на сайта на събитието: ТУК

Всички желаещи да вземат участие в събитието могат да използват 70% намаление от цената на билета с промо код „ardesbg“.

Набраните средства ще бъдат използвани за осигуряването на награди за ученици в бъдещи инициативи.

Loading Facebook Comments ...