Windows Live Essentials – ще се влюбите в него!

windows-live-essentials

Windows 7 ще ви изненада и ще ви впечатли със своите подобрени възможности и функции за подреждане на снимки, създаване на видео файлове и връзка по всяко време с най-любимите хора. Windows Live Essentials е едно страхотно допълнение към вашата операционна система, което ще улесни значително работата с компютъра и ще ви предостави множество възможности за уникални забавления. Essentials е снабден с редица приложения, които ще направят ежедневието ви по-приятно и ще можете да създавате красиви слайдшоута, ще сте винаги на ръка разстояние от приятелите си в социалните мрежи, ще организирате имейлите си по-лесно и т.н. Всичко е разработено за ваше удоволствие и улеснение.

Windows Live Messenger

Това е един от най-добрите начини, за да сте винаги възможно най-близо до вашите близки и приятели. С Windows Live Messenger се работи изключително лесно и имате шанса да провеждате разговори с бързи съобщения или с видео връзка с високо качество. Освен това получавате актуална информация за вашите приятели от социалните мрежи.

Фотогалерия  на Windows Live

С това приложение с лекота ще сваляте снимки и видео файлове директно от фотоапарата или телефона, като свържете устройството към компютъра чрез  кабел или Bluetooth. Или пък ще качвате информацията на лаптопа чрез флаш памет.

Избирайте и отделяйте най-любимите си снимки и видео файлове и ги споделяйте с приятелите си. От фотогалерията на Windows Live имате страхотната възможност да качвате снимки във Фейсбук и видео в Youtube. Това е невероятен начин да споделяте и да се забавлявате.

Windows Live Mail

Това е практичен и удобен начин да организирате имейлите си и  да изпращате повече снимки и видео файлове само в един имейл, като така не задръствате входящата папка на абонатите си с множество писма.

Windows Live Movie Maker

Какъв по-лесен начин от това да създавате видео клипове и кратки филми, ако не Windows Live Movie Maker?!

Windows Live Writer

Приложението е невероятно, тъй като ви предоставя опцията да качвате съдържание в Интернет, само с няколко кликвания, без дори да отваряте браузъра си. Това бихте могли да го направите, както за един сайт, така и за няколко различни.

Windows Live Mesh

Чрез Windows Live Mesh можете да синхронизирате файлове между вашите компютри и в SkyDrive, за да имате достъп до желаните файлове и приложения.

Семейна безопасност

Това приложение има за цел да осигури защитата и безопасността на вашите деца, докато са онлайн. Така вие ще сте спокойни, а малчуганите ще се забавляват на воля.

Windows Essentials 2011 ще направи работата на лаптопа по-пълноценна и организирана с всички тези  безплатни и страхотни приложения.

Надяваме се да сме били полезни. Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...