Как лоши неща се случват и на добрите лаптопи

loshi-neshta-dobri-laptopi

Тук ще ви представим няколко примера за това как неприятни неща могат да споделят и добрите лаптопи.

С. А. Бриджес от Ориндж Сити, Флорида споделя, че това е бил един умиращ лаптоп, притежаван от нейния сътрудник, който имал приятел с оръжие Vickers. Следващата стъпка е очевидна (можете да се досетите от снимката). Посетете това видео и ще станете свидетели на истински екшън. Дали стрелбата по лаптоп се покрива от гаранцията?

Андрю Тегала от Лондон работил в техническата поддръжка на един сервиз, когато този разпадащ се ноутбук пристига. Той споделя: „Отправих се към рецепцията и видях лаптоп с адрес за доставка на него. Тогава осъзнах, че лаптопът е бил изпратен само в чантата, без да е опакован. Докато повдигах чантата, чух тракане от вътрешната страна“. Очевидно този звук идва от LCD дисплея, който е напълно  смачкан.

 Лаптопът намира своя крах по време на рутинно бракуване на офис оборудване. За да изглежда в това състояние, лаптопът е пуснат от четвъртия етаж на офис сграда.

Този овъглен ноутбук не може да бъде спасен, въпреки че неговият собственик успява да възстанови информацията от твърдия му диск.

За да изглежда в този покъртителен вид, Dell Latitude D500 е работил толкова бавно, че неговият собственик един ден не издържал и го хвърлил гневно в стената. Какъв е резултатът и сами можете да видите.

Не, това не е скрийнсейвър. Лаптопът, който е бил притежание на една ученичка е смачкан, докато е бил оставен в коридора на училището. За истински ужас на момичето, това е, което е видяла следващия път, когато включва ноутбука.

Този модел не изглежда чак толкова зле.. ако можете да преглътнете липсата на половината клавиатура.

Технологиите понякога ни карат да излизаме извън кожата си. Такъв е и случаят с притежателят на този компютър, който до такава степен се изнервил на своя Dell, че с всичка сила запратил срещу него сандвича си.

Историята на разбития лаптоп е свързана с тежък предмет, който по-погрешка ударил екранът на машината и естествено е невъзможно да бъде поправен. В крайна сметка, това бил доста стар лаптоп без никаква ценна информация в него, така че загубата му не се е отразила зле на притежателя му.

Причината защо този лаптоп  се е  напукал по този начин не е съвсем ясна. Вики Сойер, която участва в местна компютърна образователна програма извежда три възможни причини: бебешка играчка, която е паднала върху него; бил е в чанта, която е хвърлена срещу стената и  2 деца са се били върху него. Тя заявява, че не вярва, че  първото предположение  изобщо може да е причината, но последното звучи по-правдоподобно. А на нас дали и трите предположения ни звучат логично?

Ремонтът на преносими компютри не е за хора със слаби сърца. Джоан Оуенс заявява, че нейният съпруг смело се заел с начинанието да разглоби този лаптоп и да се опита да го оправи.Той спрял да работи, тъй като се напълнил с прах, докато обновявали дома си. Колкото и странно да звучи, лаптопът продължил да работи и след това.

 

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

 

Loading Facebook Comments ...