Няколко приложения за iPad, които ще ви помогнат да бъдете по-организирани

prilojeniq-za-iPadАко сте собственик на iPad сигурно вече сте се убедили, че са налични стотици хиляди приложения, които могат да превърнат устройството ви в машина на времето. Това е наистина забележителен продукт и докато по-често се използва за забавление, то може също така да ви помогне да организирате дома си, помагайки ви с ежедневните задължения, списъци и дейности.

Когато потребителите решат да си поръчат  приложение, те  искат нещо качествено и удобно за използване. Всички ние, търсим приложения, които ще направят живота ни по-лесен, но кой има толкова свободно време за пилеене, за да избере измежду стотиците налични програми, за да се спре на най-добрия продукт?

За да ви бъдем полезни решихме ние да се поразровим и да видим кои са най-страхотните приложения, които ще ви накарат да сте по-организирани и да улеснят ежедневието ви у дома.

Epicurious

Независимо дали ще правите купон или се нуждаете от страхотна рецепта за коктейл или вечеря, Epicurious ще ви помогне да се справите със ситуацията. С повече от 30,000 рецепти, събрани от популярни готварски книги, списания и световноизвестни готвачи, с Epicurious ще можете да намерите перфектната рецепта.

Ако нямате достатъчно време, приложението осигурява рецепти, които включват подправки, които всеки има у дома си и ако сте любопитни, дали една храна е подходяща за сезона, Epicurious ще ви даде правилния отговор.

С тази услуга потребителите лесно могат да споделят своите любими храни. iPad има перфектен размер, за да го използвате като дигитална готварска книга. Високорезолюционният дисплей осигурява невероятно качество на снимките на ястията и просто e невъзможно да не ви се прияде.

iRewardChart

Ако имате деца и се грижите за домакинството, вие постоянно се опитвате да измислите умен начин да накарате децата ви да ви помогнат в миенето на чинии, почистването на стаите им и изхвърлянето на боклука.  iRewardChart е всепризнато iPad приложение, което може да се спогоди с децата. Услугата мотивира малките да вършат своите домакински задължения, давайки им награди за добре свършена работа, като например „един час телевизия“. Домакинската работа се проверява, а  родителите могат да следят за напредъка на децата и да видят кой заслужава шоколад или бисквитка като бонус.

Grocery IQ

 Това се случва на всички нас – внимателно съставяме списъка с хранителните покупки, но винаги пропускаме да купим нещо.

С услугата Grocery IQ пазаруването в супермаркета е бързо, просто и никога повече няма да забравяте това или онова. Нахвърлете набързо продуктите от които имате нужда и използвайте базата данни на Grocery IQ, където се съдържат милиони продукти, за да направите  списъка за нула време.

Remember the Milk

Това е програмка, която ви помага да организирате всеки ден дома и задълженията си. Вземете списъка си с нещата за вършене и организирайте в приложението срещите си, крайни срокове и домашните задължения. Отбележете най-важните задачи с цветната система, за да подредите нещата по важност.

Софтуерът ви напомня за висящи срокове и по електронната поща или месенджъра. Просто бъдете внимателни,че приложението е наясно в коя часова зона сте или рискувате да не свършите работата си навреме.

BillMinder

Ако постоянно забравяте кога е крайният срок да платите сметката за телефона или не си спомняте дали сте платили сметката за тока, тогава имате нужда от BillMinder. Съберете всичките си сметки, подредете ги по крайна дата на плащане и повече не се притеснявайте за тези неща. Приложението веднага ви напомня, когато крайните срокове наближават.

Zinio

Четете, организирайте и съхранявайте стотици заглавия на популярни списания с това приложение. Zinio позволява на потребителите да изтеглят и четат закупени абонаменти или отделни издания. Услугата включва и интерактивни графики, анимирани илюстрации и видео, които отпечатаните издания и устройства за четене не могат да предложат. Zinio архивира старите издания по автор, дата и заглавие, премахвайки купчината хартия, които оставят след себе си книжните списания.

Penultimate

Когато нямате под ръка химикалка и лист, Penultimate ви дава възможност да пишете и чертаете с движение на показалеца. Можете бързо да нахвърлите някаква бележка преди да сте забравили или да си отбележите някакво напомняне. След това, приложението автоматично трансформира написаното от вас в красив и оформен текст. Можете дори да начертаете нещо като карта, когато искате да упътите приятел към конкретно място. Има и гумичка, така че като объркате нещо просто го изтривате, а не е необходимо да започвате отначало.

 

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...