Войната между браузърите в уникални творби

войната между браузъритеВ близкото минало с появата си Internet Explorer победи Netscape и стана най-известната и най-използваната програма за сърфиране в Интернет. След това и вие станете какво се случи – IE бе изместен от Mozilla Firefox от почетното място. После към войната на браузърите се присъедини добре познатият  Google Chrome, който стана истински конкурент и любимец на много потребители.
Войната между браузърите е толкова популярна, че потребителите, които имат свои любим браузър са претворили мислите си в забележителни произведения на изкуството. Тук ще ви покажем няколко уникални творби, които показват безкрайната и епична битка.

Разнообразете малко деня си и се позабавлявайте с днешната ни статия.

Тук всеки един от браузърите е представен като красива жена, a облеклото е това, което прави най-голямо впечатление.

(Снимка: Konayashi)

 

Битката между браузърите е особено ожесточена и те са готови за среща на бойното поле. Кой ще излезе победител, зависи изцяло от потребителите.

Снимка:NYTimes

 

Тук доста интересно е изобразена неочакваната поява на Google Chrome в света на онлайн технологиите. Никой не бе подготвен за такъв развой на събитията, както се вижда и от картинката, където Chrome буквално налита в гърба на противника.

Снимка:NYTimes

 

Много отдавна съществували три могъщи дракони – Firefox, Internet Explorer и Chrome, които водили дълги и изтощителни битки помежду си, за да въдворят ред в царството на онлайн мрежата.

Снимка:DragonarySilver

 

Тази картинка несъмнено е забавна. Тук IE е представен като малко и безгрижно дете, което отстъпва пред по-силните Firefox и Chrome, между които е същинската конкуренция.

 

IE и Firefox в открита борба за надмощие.

Снимка:Derlaine8

 

Тази картина предста това, което всъщност днес е истината – основната конкуренция сред  браузърите е между Chrome и Firefox.

Снимка: foice

 

Внимавай IE, Chrome може да те подпали!

 

Да, никой не иска да си играе с лошото момче IE6, което винаги прави бели и пакости, но някак си IE7 е наследил част от неговите проблематични черти в характера.

Как ли ще изглежда оръжието на IE?

Снимка:9GAG

 

Firefox може и да е силен, но пък  Chrome е доста по-бърз.

Снимка:C-Section Comics

 

Точно, както войната между мобилните платформи iOS, Android и Windows OS, съревнованието между браузърите също продължава и няма все още ясен победител. Това състезание се отразява най-добре на потребителите, защото те имат богат избор и могат да се спрат на това, което най-много им допада

 

Екипът на Ardes.bg Ви благодари за отделеното време.

Loading Facebook Comments ...