Някои от най-добрите приложения за iPhone

Някои от най-добрите приложения за iPhoneНа пазара има огромно разнообразие на приложения и програми за вашия iPhone. Възможностите за персонализиране на устройството ви са безкрайни, но тук ще ви изброим някои от най-добрите и харесвани програмки от потребителите.
Продуктивност

Tips and Tricks ($0.99)


Тези от вас, които искат да оптимизират работата си с iPhone, но нямат време да се ровят из различни сайтове и форуми за трикове и съвети, могат да използват приложението Tips and Tricks, което служи като ръководство за вашия iPhone. Ще ви покаже доста скрити функции, препратки и друга полезна информация.

1Password ($9.99)


Едно от най-неприятните неща, за да можете да правите почти всичко на смартфона си е, че трябва постоянно да въвеждате потребителски имена и пароли за всичките ви любими сайтове и приложения. С 1Password ще намерите решение за този проблем. Софтуерът ви предоставя удобство и комфорт като съхранява сигурно вашите данни за достъп. Потребителите могат да избират приложението автоматично да ги логва в различни сайтове с едно кликване.

 

Air To-Do ($1.99)


Има множество приложения на пазара, които ви помагат да си съставяте списъци, графици, както и да нахвърляте бележки и повечето от тях могат изцяло да задоволят нуждите ви. И все пак, Air To-Do има лек и елегантен интерфейс, който ви помага да организирате бързо и лесно вашите списъци и to-do списъци.

Google Voice (безплатно)


Първоначално Google Voice не беше приложение, тъй като Google трябваше да се “внедри” в iTunes онлайн магазина на Apple. Но Apple най-накрая отстъпи и сега можете да получите напълно официално Google Voice от App store. С него провеждате евтини международни разговори и изпращате неограничено количество безплатни текстови съобщения.

Игри
Plants vs. Zombies ($2.99)


Концепцията на тази игра е да се преборите с грозните зомбита, докато тъпчат вашата морава, в опит да нахлуят в къщата ви. Можете да използвате разнообразие от растения, за да убиете зомбитата и да преминете през 50-те различни нива. Всяко зомби има различен талант, което изисква различен вид стратегия.

Тази забавна, пристрастяваща игра е култова класика и ще ви забавлява с часове.

 

Infinity Blade ($5.99)


Epic Games най-накрая реализираха играта Infinity Blade. RPG използва изключително авангардни графики и 3D ефекти, които ще ви накарат да не можете да се откъснете от смартфона си и за секунда.

Angry Birds ($0.99)


Напоследък това е една от най-популярните игри, която е идеална за запълване на свободното време. Играчите мятат най-различни ядосани птици към дворците, пазещи прасетата, които са откраднали техните яйца. Оставяйки на страна смахнатата концепця, нарастващият брой от странни птици  (като тези, които се разделят на три) и гениални структури, поддържат действието свежо и  по-трудно, отколкото бихте очаквали.

Words With Friends ($1.99)


Ако все още не сте изпробвали играта, тя доста прилича на класическия Скрабъл. Ако сте добър с думите и обичате да играете с приятели, то Words With Friends  е за вас.

За разлика от други игри, които изискват вашето непрекъснато внимание, Words With Friends е проектирана да я играете спокойно и без да бързате. Можете да направите ход, а след това да продължите с ежедневните си занимания и ще бъдете уведомени, когато ваш приятел е съставил нова дума. Играта е налична за Android и iPhone, което означава, че може да се играе между телефони с различни платформи.

 

Музика
Pandora (Безплатно)


Ако познавате човек, който притежава iPhone с 16GB памет, но няма никаква музика, то в такъв случай причината за това е Pandora. Това ултра популярно музикално приложение разполага с безкрайни списъци от песни, жанрове, изпълнители, албуми и мелодии. За наша изненада, работи дори, когато се намирате извън зона с 3G покритие и преминете в EDGE зони, което означава, че трябва да се окажете на място без никакъв обхват, за да не можете да слушате музика през Pandora.

MusicID  ($0.99)


Едно от най-неприятните неща, което може да се случи на човек е да има в главата си някаква мелодия, а не може да се сети нито заглавието на песента, нито кой е изпълнителят. Това приложение ще разреши всичките ви подобни проблеми, независимо дали се отнася до заглавието, изпълнителя или думи, които не успявате да запомните. Всичко, което трябва да направите е да притежавате източника и телефона ще ви даде подробен анализ, включително биография на изпълнителя или групата и YouTube видео клипове.

NPR Music (безплатно)


NPR винаги има налични най-новите албуми, със  задълбочен анализ на предстоящи издания, комбинирани с пълен достъп до музика, която е на разположение само за определен период от време. Но това е страхотен начин, да слушате нови парчета на популярни и талантливи изпълнители. NPR включва впечатляващ набор от жанрове и ще можете да разширите музикалните си хоризонти. Можете също така да гледате интервюта и клипове от концерти.

Netflix


С Netflix имате възможност да превърнете iPhone в мр3 плеър с повече от 17 хиляди заглавия. Приложението работи с Wi-Fi и 3G мрежи, зарежда бързо и осигурява страхотно качество на снимките на дисплея.

Още няколко практични приложения
Gas Buddy (безплатно)


Това приложение е доста практично, ако искате да разберете къде са най-добрите цени на бензина в района, където се намирате. Gas Buddy ще открие за вас най-близко разположените бензиностанции и ще ги подреди според цените. Може да не си струва да карате 5 км., за да спестите някой лев, но ако наблизо са повече от няколко бензиностанции, това приложение ще ви помогне бързо да изберете най-добрата.

Pulse (безплатнo)


Програмката е идеална за всеки, който иска да е в постоянно течение с най-новите и актуални новини на деня. Потребителите могат да поставят на началната страница  няколко различни източника като Time, Gawker, Mashable, Politico, и Digital Trends. След това, лесно преминават  между малките прозорци от избраните ресурси и четат статии, които биха били интересни за тях. Това е най-добрият четец за iPhone, който предлага изобилие от източници и страхотен интерфейс.

Epicurious (безплатнo)


Вече няма нужда да се чудите какво да хапнете на обяд и какво да сготвите за вечеря. Сега с Epicurious в джоба си имате изобилие от рецепти и най-различни предложения за хапване, представени в дигитален вариант. В сайта ще намерите над 30 хил. професионални рецепти, с подробни  обяснения и уникални снимки.

Mint.com (безплатно)

Следете за вашите финансовите движения с Mint.com. Безплатната услуга проследява и автоматично актуализира всичките ви финансови акаунти, така че винаги ще знаете какво се случва с парите ви.
Някои от функциите на програмката включват напомняния за крайни дати на плащане на сметки и  погасяване на кредити. Също, потребителите могат да видят графики на разходите за месеца или за по-голям период от време.

 

Instagram (безплатно)

Instagram е едно от най-популярните приложения за iPhone и определено има защо. Програмката освен, че позволява на потребителите да правят снимките им да изглеждат в ретро стил, чрез добавянето на различни видове филтри, но също така има социална платформа в рамките на самото приложение за споделяне и коментиране на тези снимки.

Снимките с Instagram могат да се споделят и в социални сайтове като Facebook и Twitter.

 

Movies by Flixster (безплатно)

Това приложение е номер 1, когато става дума за ревюта на филми, трейлъри, бокс офис класации и т.н. С него можете да видите кои филми ще се излъчват в кината, намиращи  в близост и получавате актуална информация за всички нови филми, които предстои да излязат.

Loading Facebook Comments ...