Няколко сайта за споделяне на файлове с големи размери

Няколко сайта за споделяне на файлове с големи размери

В наши дни често попадаме в ситуации, когато трябва да споделяме файлове с голям размер с нашите приятели, колеги и клиенти. Изпращането по електронната поща на тези файлове не е най-подходящото нещо, което да направим, тъй като доста от имейл услугите имат ограничение на размера файлове, които да се прикачат и изпратят.

Затова, тук сме съставили списък с полезни и безплатни сайтове, които ви позволяват да ъплоудвате  и споделяте големи файлове. Можете да прикрепяте  изображения, важни документи, музикални и  PDF  файлове и да ги споделите лично, или да ги оставите видими за всички потребители в мрежата.

Dropbox

Dropbox е една от най-използваните и известни облачни системи, с която можете да споделяте файлове с други хора. Dropbox се инсталира  на вашето устройство, а нещата, които искате да споделите се копират в папката на приложението. Услугата  е налични за различните видове операционни системи и е съвместима с вашия смартфон, таблет, лаптоп или компютър. Наличните акаунти за Dropbox са безплатен, Pro 50, Pro 100 и  Teams.

Безплатният акаунт има 2GB свободно място, докато  Pro 50 е с  50GB, Pro 100 с 100 GB и Teams поддържа до 1TB+.

Използвайки Dropbox таблото можете да качвате файлове в папките и да ги правите видими да всички потребители или само за определен кръг от хора.

FileDropper

Това е един от най-лесните и бързи начини да споделите файлове, снимки и документи с група от хора, приятели и семейство.

Потребителят просто трябва да качи файла в уеб сайта и той автоматично ще осигури линк към прикачения  файл.  Възможно е да се качи до 5GB на един път. Методът  на качване е  едновременно бърз и ефективен.

Senduit

Това е друг страхотен инструмент, ако искате да качвате и споделяте файлове с други хора. Сайтът ви предоставя линк към ъплоудната информация и е видима само за хората, които имат този линк.

Друга хубава функция в Senduit е опцията “Expire In”, която автоматично изтрива файловете след определен период от време – от 30 минути до 1 седмица. Обаче няма опция да ви бъдат съхранявани файловете за  постоянно. Информацията ще бъде изтрита след даден период от време.

DropSend

 

DropSend вероятно е един от най-добрите уеб сайтове, които дават възможност да качите файлове с големи размери (до 2GB). Това включва неща като изображения, видеоклипове, документи, музика.

Необходимо е да въведете имейл адреса на получателя и своя. Веднъж, след като информацията е качена до получателя ще бъде изпратен линк към файла.

Имате възможност да добавите съобщение, за да уведомите приятелите си какво представлява файлът.

Ge.tt

Безплатният акаунт дава възможност да се качи файл до 2GB. Създаването на профил отнема само минутка.

Веднъж след като сте ъплоуднали нещата си, получавате линк към тях и може да споделите файла с приятели и роднини във Facebook, Twitter и Google .

Това са само 5 от множеството други  страхотни сайтове със същата опция, които бихте могли да използвате, за да качите и споделите файлове с големи размери. Просто изберете този уеб сайт, който най-много ви харесва и споделяйте на воля!

Loading Facebook Comments ...