Твоят свят в твоите ръце с Acer Iconia A1

Ново, бързо, мощно и евтино! Точно като за теб, нали?

Този месец на вашето внимание е топ предложението за периода Юни/Юли. Още преди да пристигне в нашия офис, очаквах да бъде нещо главозамайващо – и се оказах прав! Отново предложение от гигантите Acer, отново топ цена и производителност – моделът е Iconia A1-810! Ние знаем, че това е таблета който търсиш!

 

 

Acer Iconia A1-810

Acer Iconia A1-810

 

Скандалната машина пристига във изключително интересна кутия, която ми напомня тефтера от ученическите години…но това на страна. Да разгледаме моделите. Таблета пристига в две разновидности с различен капацитет на вградената памет – съответно със 8 и 16 GB памет. Пристигат със Android 4.1 Jelly Bean!

Двата модела може да разгледате тук и тук. А ако прочетеш докрай, ще намериш един бонус за теб.

И двата са с бял, изчистен и гладък заден панел. Изключително стилен и елегантен. Дисплея е 7,9 инчов мултитъч с LED подсведка и резолюция 1024 х 768. Ярки цветове, перфектен размер и отзивчив при допир.

Acer Iconia A1

Acer Iconia A1

Друго което ще открием по корпуса са 2 камери, micro HDMI, micro USB 2.0, 3.5 mm аудио изход за слушалки, слот за microSD карта памет до 32GB и респективно двата бутона за силата на звука и и захранване.

Да се съсредоточим в камерите – предната е стандартна 0.3 мегапикселова за видеоразговори, а задната е 5 мегапикселова с автофокус. За съжаление няма светкавица, но въпреки това снимките които прави ще ти допаднат. Ярки и контрастни.

Размерите на таблета са идеални. Нито прекалено голям, нито прекалено малък, просто идеален. Гладък е, но не е хлъзгав и опасността от изтърване се намалява. Друго, което ми направи впечатление, е че корпуса не бере отпечатъци и съответно ще трябва да се постараеш за да го изцапаш. Изработката е здрава и качествена и ще издържи по-леките изтървания без сериозни щети. Но въпреки това препоръчвам да го застраховаш за всеки случай.

Продължаваме нататък към интересните функции – Bluetooth, при това 4.0 – което означава че работи със всички съвременни ус-ва и без проблем ще закачиш някоя универсална докинг станция или твоя смартфон или старата Нокиа.

GPS – при това с точност до 10 метра! Изключително полезен, както знаем, понякога просто ти трябва! Лошото е, че ще трябва да си изтеглиш картите преди да се възползваш от готината функция. Но какво му е, 10-ина минутки.

Другия тип свързаност задължително е стандартното Wi-Fi 802.11 b/g/n, но няма пък 3G модул, което много ме подразни, защото машината е страхотна. Но пък с преходник и външен съвместим модул ще работи.

Батерията е с колосалните 4960 mAh, което прави машината изключително издръжлива, дори при интензивна употреба. До цели 350 часа в стендбай! До 10 часа интензивна употреба! Това е една от най-добрите екстри в този клас!

И тук е време да обърнем внимание на мощта на таблета. Това малко зверче идва със ЧЕТИРИядрен процесор с честота 1.2GHz и 1GB RAM. С тази конфигурация, ако имаше криле, щеше да хвръкне. Подходящ е за филми, игри, офис приложения и др. С две думи – за абсолютно всичко!

Acer Iconia A1

Acer Iconia A1

 

В обощение:

Мощен, издръжлив, красив и зверски производителен! Топ цена – топ продукт! Таблета на месец Юни/Юли!

Купи онлайн сега с промокод A1GIFT и получаваш 8GB microSD карта подарък!

 

Не се притеснявай да задаваш твоите въпроси за този или други продукти в Online чат-а или директно в нашите магазини.

 

Loading Facebook Comments ...