Елате на гребена на IT вълната с Ardes.bg на 30 август

Здравейте, приятели!

e-manager

Тук винаги ви даваме полезни съвети и интересни новини. Е, днес няма да направим изключение. Ще ви съобщим за изключително интересно и полезно събитие – четвъртото издание на E-manager – един значителен за IT–средите у нас форум. Стартира на 30 август от 9,30 ч в сградата на „Варна бизнес сървисиз“ на ул. „Никола Вапцаров“ №7А във Варна.

 

Интересните теми от света на информационните и комуникационни технологии ще продължат и на 31 август. Организатори са нашите приятели от IGCBG. Ardes.bg ще е там, не само защото винаги е на гребена на IT вълната, а и защото е сред основните спонсори на E-manager. Ние знаем къде да инвестираме, повярвайте! Затова ви каним да яхнете гребена на IT вълната с нас в края на горещото лято. И за да бъдем още по-убедителни, ви даваме промокод ARDESPRO. С него ще получите 25% отстъпка от цената за E-manager.

 

 

Ще бъде интересно не само за врелите и кипели програмисти и SEO-оптимизатори, но и за собственици на малък и среден бизнес, стартиращи предприемачи, маркетинг специалисти и бранд мениджъри, ръководители на екипи, продуктови мениджъри и мениджъри по продажбите, преподаватели и студенти…. Защото ще се срещнат с успели и любопитни личности, които ще им разкрият как да използват съвременните технологии и социални мрежи, за да пробият на все по-отесняващия пазар.

 

Почти всеки малък и среден предприемач е бил или предстои да бъде възложител на уеб проект. За това от какво трябва да се ръководи, дори да не познава тази област, ще разкрие Майк Рам – консултант по интернет маркетинг и преподавател по управление на проекти и презентационни умения.

Възможностите за изграждане на виртуален офис и предимствата на SaaS ще бъдат в центъра на презентацията на Николай Митев.

Темите за IT-сигурността, както и за финансирането на проекти остават сред най-актуалните и на това, четвърто вече, издание на форума.

 

Каква е основната идея в една от най-динамичните ниши в Google SEO-то – локалното, ще разнищи Димитър Димитров. Ще стане дума и за това как да генерираме външни връзки към сайта си.

Втория ден на E-manager ще се вгледа в интернет потребителя. Явор Сяров ще покаже как се измерва ефективността на онлайн магазините, как да се анализират кликовете и заявките за продажби.

Любомир Любомиров ще даде примери за успешно онлайн съдържание в печеливши сайтове и кампании. Копирайтърът ще разкрие и някой от правилата и техниките за писане в интернет.

 

Един от успешните ни онлайн маркетолози Иво Илиев пък ще даде полезни съвети как да бъдат ангажирани феновете във Facebook.

Няма да остане без внимание и възходът на претендентите – Google+ и LinkedIn. За това как те да бъдат използвани най-ефективно, ще разкаже IT-мениджърът Георги Христов.

Първото издание на E-manager се проведе в края на миналото лято във Варна. От тогава имаше още два семинара – в Бургас и Пловдив. В тях са взели участие над 350 гости и лектори.

it-wave

Станете част от голямата IT-вълна, която ще залее Варна на 30 и 31 август с Ardes.bg и IGCBG! Очакваме ви!

Ето тук може да видите подробности за програмата и участието:

 

e-manager.bg/програма

След като вече ви заинтригувахме – запишете се тук:

e-manager.bg/регистрация

Loading Facebook Comments ...