Топ 5 най-продавани лаптопи за миналия месец

Здравейте, приятели!

 

Днес е ред да ви представим топ 5 най-продаваните лаптопи за миналия месец. Предложенията са горещи и все още парят, така че побързайте преди количествата да се изчерпат.

top-5

 

Номер 5:

Японската сила на Toshiba – моделът е Satellite C855-1UK

 

Toshiba Satellite C855-1UK

Бюджетно решение за дома и офиса, подходящо дори и за някои от най-новите 3D игри! Бърз двуядрен процесор Pentium, мощна видеокарта и голям твърд диск за съхранение на вашата информация! Както и неповторимата No matter what гаранция на Toshiba, която ви освобождава от притеснения и допълнителна необходимост от застраховка, желателна (дори наложителна) при останалите марки!

Машината е подходяща за ненатоварващи 3D игри, филми, музика (обща употреба), както и офис работа!

Побързайте, бройките са ограничени!

Номер 4:

Синият геймърски бонбон в ниския клас от Acer – моделът Aspire TimeLine 5830G-2334G75MNBB

ACER AS5830G-2334G75MNBB

Спецификациите тук

За съжаление – вече изчерпан и без особени надежди за ново зареждане, машината изпъкваше с дизайн, необичаен цвят и страхотни параметри. Acer-а е в ниския клас геймърски машини до 1000 лв.  С бърз двуядрен core i3 процесор, отличната nVidia GeForce GT 540M с цели 2GB собствена памет и големият 750GB твърд диск го правеха отлична машина за геймърите с ограничен бюджет.

Номер 3:

В челната тройка се нарежда геймърският грозник (този път в средния клас) на Lenovo – модела е IdeaPad B590

LENOVO IdeaPad B590

Тaзи груба на пръв поглед машинка крие в себе си двуядреният звяр intel core i5, 6GB оперативна памет, видеокарта на NVIDIA GeForce 710M с 1 GB собствена памет и 1TB твърд диск. Да не забравяме матовия дисплей и грапавия тъчпад, което го правят идеалната гейм машина за начинаещи! Грозноват, мощен, здрав!

Количествата са към изчерпване, но не се притеснявайте – все още има време преди да свършат тотално! Заповядайте в нашите магазини и вижте какво може тази машина!

Номер 2:

Второто място заема бизнес машината на Hewlett-Packard – модела е ProBook 4540s

HP ProBook 4540s

Тази машина е подходяща за потребителите. които използват предимно офис приложения и тук-там Photoshop (или софтуер от този тип).  С алуминиев корпус и водоустойчива клавиатура машината е подходяща за хората, които имат чести срещи в кафетата, изнасят презентации и лекции. Стилен, метален, водоустойчив и производителен. Перфектното решение за бизнес среда! А защо не и домашна?

Номер 1:

Звярът с четириядрен процесор core i7 на Lenovo – моделът е IdeaPad G580

Lenovo IdeaPad G580

Най – евтиният лаптоп с intel core i7 на пазара! Малкият брат на Y500 и далечен братовчед на Y510p е най-продаваният лаптоп за последният месец! Мощният процесор, страхотната видеокарта способна да подкара повечето нови заглавия, голямото количество оперативна памет и гигантския твърд диск правят тази машина най-добрата мултимедийна станция за дома и офиса достъпна за всички! Побързай – този не е за изпускане, а бройките намаляват!

Ела и грабни лаптопа на мечтите си в нашите магазини или за да получиш подарък – поръчай онлайн с промо код cooler и вземи охлаждаща подложка!

– всички цени и промоции са валидни към датата на статията – за актуална информация проверете на www.ardes.bg
– класацията е на база продажби на фирма “Ардес Информационни Технологии” ЕООД за месец юли 2013г.

Loading Facebook Comments ...