GSmart Rey R3 – два телефона в един!

Един нов модел на една от най-големите компании за производство на хардуер – Gigabyte!

Ще обърнем по – специално внимание на този модел тъй като се очаква да е доста търсен в идните месеци. Нека разгледаме основните характеристики.

Gigabyte GSmart Rey R3

Kupi-150x40

Дизайн

Максимално изчистен, с три сензорни бутона и само с два физически отляво и отдясно съответно за захранването и регулация на звука. Задния панел е сменяем и се очакват нови цветове, а покритието създава илюзия за гумиран корпус. В задната част е поместена 8MPx камера с автофокус и светкавица, под нея се вижда логото на марката и в долната част са отворите за говорителя. Отпред смартфона е изчистен максимално като се забелязва само слушалката и предната камера заедно със сензора за близост. Размерите на телефона са 136 x 66 x 10.5 mm и е с тегло 138 гр.

gigabyte-gsmart-rey-r3

Процесор и памет

Двуядрения процесор MediaTek 6572 с тактова честота 1.3GHz и 1GB оперативна памет правят смартфона чудесен мобилен асистент за всякакъв тип приложения без да затормозяват работата на устройството. Видеоускорителя предлага достатъчно мощ за да играете любимите си игри без дразнещо забиване.

Телефона е с 4GB вградена памет за съхранение на данни, но преспокойно може да се разшири с още 32GB microSD карта!

Дисплей

Една от най-добрите черти на смартфона. Чудесен 4.5 инчов (11.43 cm) дисплей (854 x 480) с ярки цветове и IPS матрица. Удобен за сърфиране и гледане на филми.

20140307_144312

Свързаност

Друг ключов фактор за избора на този смартфон е възможността за работа с 2 SIM карти. Да отделиш личния от служебния живот е страхотно предимство на този тип смартфони. Създава усещане за лично пространство и свобода. Смартфона поддържа 3G и HSPA+ което ще рече, че може да достигне скорости до 21Mbps през мобилната мрежа (според тарифния план и покритието на оператора). Смартфона разполага и със стандартните Wi Fi и Bluetooth, както и GPS! И последното нещо над което ще акцентираме е липсващото при доста смартфони, а търсено от потребителите – FM Radio! (работи със включени слушалки) .

20140307_140037

Батерия

Батерията, въпреки че на пръв поглед изглежда малка като капацитет (1800mAh) издържа изключително дълго време. В стендбай до 320 часа, а времето за разговори – 8 часа според производителя.

Екстри и ОС

Rey R3 пристига с инсталиран Android 4.2 Jelly Bean. Една от страхотните функционалности е гласовото отключване. Вместо да се притеснявате, че някой може да открадне паролата Ви, може спокойно да заключите и отключите телефона само с гласа си („Сезам, отвори се“).

Google Now – разширение на Google Search, което предлага персонализирана информация, отговаря на въпроси, прави предложения и куп други гъдели. Като личен асистент.

Освен това в комплекта ще откриете – захранващ кабел, слушалки, зарядно устройство и скрийн протектор за устройството! Чудесен подход от страна на Gigabyte, тъй като доста трудно може да се открие подходящ протектор за устройствата им.

И най – накрая, но не на последно място – цената! Под 300 лв! Побързайте докато има бройки!

Gigabyte GSmart Rey R3

Loading Facebook Comments ...