Топ 5 смартфони за месец март от Ardes.bg

Този месец номер 1 е доста неочакван продукт поради ценовия клас, но за него по-долу. Разбери кои са топ 5 за месец март тук!

smartphones

 

Започваме с номер 5

Смартфон Gigabyte GSmart Aku A1

Aku A1

Gigabyte, една от най – големите хардуерни компании в света предлага един чудесен модел за масовия потребител – GSmart Aku A1. Изключително добра цена за апарат с 2 сим карти, четириядрен процесор, 5MP камера със светкавица и не на последно място дисплей със прекрасни цветове!

 

Номер 4

Смартфон GoClever QUANTUM 4

Отскоро на пазара, но доста предпочитан сред хората

Смартфон GoClever QUANTUM 4

Бюджетен телефон с добра производителност и 2 сим карти, 2 камери – едната от които със светкавица! Разполага с GPS, Wi-Fi и Bluetooth! Всичко необходимо за един смартфон събран в това достъпно решение за всеки!

Номер 3

Смартфон Gigabyte GSmart Roma R2

Напомнящ на един доста по-голям производител на смартфони.

Смартфон Gigabyte GSmart Roma R2

Въпреки наподобяващия дизайн на HTC One, този смартфон за съжаление не е чак толкова мощен и богат на екстри, но за щастие не е толкова скъп! Двуядрен процесор, 2 сим карти, 2 камери и 1GB оперативна памет! Този смартфон е способен да задоволи всички основни нужди на всеки потребител. Устройството има Wi-Fi, Bluetooth и A-GPS! А към момента на писане на статията е в промоция! Побързай и не изпускай това предложение!

Номер 2

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP3400 DUO

Малък, бял и достъпен!

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP3400 DUO

Подходящ за основни нужди, сърфиране, някои по-слаби приложения. Работи със две сим карти и е подходящ за тези от вас които нямат интерес към супер мощните телефони, но се нуждаят от едно устройство за двете си сим карти. Не е най-доброто на пазара, но е едно от най-удобните предложения за цена под 200 лв.! Препоръчваме!

Номер 1

Смартфон Samsung GALAXY S 4

За наше учудване – един от най-мощните смартфони на пазара е заел първа позиция в нашата класация!

Смартфон Samsung GALAXY S 4

Телефон или мощен компютър с джобен размер? И двете! Самсунг отново надминаха себе си със модела Galaxy S4. Стилен, лек и същевременно мощен, със 4 ядрен процесор работещ на 1.9GHz и 2GB оперативна памет. Друго голямо предимство е наличието на Adreno 320 контролер, който ще ви покаже игрите такива каквито трябва да бъдат!
Samsung Galaxy S4 е пример в приложенията на много софтуерни компании за Benchmark тестове, като неговите показатели са високо над други смартфони в този клас.

Това беше нашият топ 5 за месец Март! Кои са вашите фаворити?

Loading Facebook Comments ...