5-те най-желани таблета за Юни в Ardes.bg + специално предложение

Кои са 5-те най-желани таблета ще научиш по-долу. Този месец наблюдаваме засилен интерес към продуктите на Lenovo, които учудващо изместват ASUS, които бяха безспорен лидер в класацията с MemoPad HD7.

 

tabletjune

 

Номер 5

Таблет Lenovo IdeaTab A1000L

Музикалният таблет

 

lenovo-tablet-ideatab-a1000-black-front-back-2

 

 

 

Оптимизиран за музика, този таблет, за разлика от доста на пазара, е със стерео озвучение и Dolby Digital Plus подобрения, които позволяват по-силен, естествен и качествен звук! Друг голям плюс на устройството, е че поддържа USB OTG (On The Go), което ще рече, че може да закачите външен носител на информация, например usb флаш памет, посредствтом кабел. Страхотно предложение на тънка цена! Споменахме ли, че осигурява до 8 часа WiFi сърфиране с едно единствено зареждане? Побързай, докато все още има от тези.

 

Номер 4

Таблет Acer Iconia A1-830

Доказано качество и първокласен дизайн

acerICONIAa1-830

 

 

Оптимизиран за четене на е-книги и употреба с една ръка, този таблет предлага страхотна производителност за ежедневни цели и нужди. Наслади се на по-бърза работа и безпроблемен гейминг благодарение на производителността на Intel Atom процесора! Освен това можеш да го ползваш нон-стоп през целия работен ден, защото батерията издържа до 7.5 часа! Очарователен дисплей и камера, гъделичкат сетивата, а стерео озвучението ви потапя по-дълбоко в нещата, които обичате!

 

 

 

Номер 3

Таблет Asus Google Nexus 7 

Създаден за Google Play, с мисъл за игри

Таблет Asus Google Nexus 7

 

 

 

Личен фаворит, няма как да не му обърна повече внимание. Може би най-добрият таблет, който съм държал в ръцете си. Скорост, ефективност, издръжливост. Таблетът се предлага с четириядрен процесор от Nvidia, което прави работата, сърфирането и игрите по-бързи и по-плавни. Дисплеят е невероятен, с висока HD резолюция (1280х800), с ярки и наситени цветове, предлагащ страхотно изживяване при игри и филми! Зарежда се само за 3 часа, издържа до 8 при възпоризвеждане на медия, до 10 при сърфиране и до 300 в стендбай. Най-доброто от Google и ASUS. Могат да се кажат още много неща за това устройство, но най-добре е да се убедите сами. Горещо препоръчвам за всеки любител на качеството!

 

Номер 2

Таблет ASUS Fonepad 7″ (ME175CG) – 3G

Бъди навсякъде, където трябва да си

Таблет ASUS Fonepad 7" (ME175CG) - 3G

 

 

 

Още едно невероятно попадение на ASUS. Комбиниран с GSM функционалност, този таблет може да се превърне в незаменим помощник в натовареният ден, обединявайки два продукта в един. С производителността на Intel Atom процесора, ежедневните задачи, игрите и сърфирането се превръщат в истинско удоволствие. Най-впечатляващото в таблета е възможността за до 30 часа 3G разговори или до 10 часа възпроизвеждане на мултимедия (видео)!

Номер 1

Таблет Lenovo IdeaTab A7-40

Най – желаният таблет за Юни

Таблет Lenovo IdeaTab A7-40

 

 

Бюджетно решение от Lenovo с четириядрена процесорна мощ. Таблет за обща употреба. Не предлага 3G, но пък е направен с мисъл за удобно четене на е-книги. IPS капацитивен HD дисплей за по – добро качество на изображенията го правят идеален за филми. Страхотно бюджетно решение с базова функционалност.

 

Бонус

Таблет Lenovo IdeaPad Miix 2 с докинг станция

Хибрид с 4 ядра

Таблет Lenovo IdeaPad Miix 2

 

 

Гъдел за окото. Страхотно изпълнение с изключително елегантни ясни черти и характер. Създаден с идеята за продуктивност в офис среда. Незаменимо допълнение за куфарчето с документи. Четирите ядра и оптимизирания Windows 8.1 предоставят безпроблемна, бърза и ефективна работа с документи и програми! В комплект с докинг станцията, хибрида се превръща в пълноценен лаптоп, с FullHD дисплей и 10-точков мултитъч. Предварително инсталираният Microsoft Office допълва картинката, а HDMI изхода я завършва, като предоставя чудесна мобилна възможност за демонстрация на презентации на по-големи екрани. Разбира се, подходящ и за FullHD филми, леки игри и много, много сърфиране!

Loading Facebook Comments ...