Топ 5 смартфони за Юли от Ardes.bg

Петте най-търсени телефона за Юли са подредени отново в месечната класация на Ardes.bg. Научи кои са тук!

smart

 

Номер 5

Смартфон Samsung GALAXY S 4, Бял

С появата на S5, предшественика му стана по-достъпен и по-желан

Смартфон Samsung GALAXY S 4, Бял

 

 

 

Един телефон – множество приложения!

Това е Samsung Galaxy S4 – смартфонът, по който са пощурели всички, в чийто вени тече купонджийска кръв. Защото Galaxy S4 е нещо много повече от телефон. Той е забавен приятел, който винаги ще ви подаде ръка или ще ви разсмее, когато сте тъжни. Не, той няма да измести истинските Ви приятели – онези, на които се опитвате да подскажете в час или които Ви помагат да станете, когато сте паднал. Той само ще Ви направи по-близки. Дори, когато сте далеч от тях, ще споделяте всичко – любима музика, игри, тайни… Защото мисията на Samsung Galaxy S4 е не просто да забавлява, а да сближава! Прочети цялото ревю ТУК.

 

Номер 4

Смартфон Samsung GT-S7582 Galaxy S DUOS II, Бял

Две в едно

Samsung GT-S7582

Едно предложение на Samsung с две сим карти работещи едновременно! Оборудван с всичко необходимо на един смартфон, Galaxy Duos II е подходящ за хората които искат да разграничат бизнеса от личния живот, или може би два различни оператора. Изключително добра свързаност с интернет и всички устройства чрез 3G, WiFi (HotSpot), DLNA и Bluetooth 4.0 където и да сте! В офиса или у дома, този малък асистент може да пренася вашите данни и да ги разпределя по всичките Ви устройства!

На трето място се нарежда

Смартфон Gigabyte GSmart T4 Dual SIM

Gigabyte GSmart T4 Dual SIM

С име на Терминатор, този смартфон е перфектното решение за обща употреба, но с голям потенциал за ежедневно забавление.  Готов да избие конкуернцията в бюджетния клас с две сим карти, двуядрен процесор и свързаност! Горещо препоръчваме!

Подвластника този месец е

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP5300 DUO, Бял

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP5300 DUO, Бял

Абсолютно предимство с големият дисплей и четириядрена мощ побрана в този телефон. Насладете се на максимална свързаност и забавления с потребителски ориентираната навигация и мигновения тъч респонс на Prestigio PAP5300! Prestigio винаги се опитва да направи живота все по-комфортен и забавен с технологиите си. С 5.3 инчовият LCD дисплей и четириядрен процесор получавате незаменимо изживяване! Вземи го докато все още има бройки!

Най-желаният смартфон за Юли е

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP3350 DUO

Малко сме разочаровани…

3350

Един доста осакатен смартфон, но за това и цената е изключително ниска за телефон с Android 4.2 и две сим карти. Добър вариант за тези от Вас които не държат нито на най-доброто, нито на най-красивото, а просто сърфиране и разговори на един или два оператора. Компактните размери го правят удобен за пренос навсякъде, а по-малкият дисплей консумира по-малко енергия и батерията издържа до 24 часа мултимедийно възпроизвеждане.

Loading Facebook Comments ...