HP обновява линията си настолни компютри за бизнеса

Компютрите тип всичко-в-едно (All-in-One) и настолните решения с висока производителност съставляват близо половината от продажбите на професионални машини от HP. Това се разбра от коментарите на компанията при презентацията на новите модели от линията Elite, предназначена за бизнеса.

EliteOne 800 G3 е първото All-in-One устройство с двулицева камера и капацитивен дисплей без отблясъци. То е подходящо за управление с жестове както от един потребител, така и при работа със сътрудници.

HP EliteDesk 800 G3 Tower пък е първият бизнес настолен компютър, идващ със сертификат за виртуална реалност (VR). Предвиден е за компании, „подсигуряващи технологичното си бъдеще и търсещи иновативни решения“.

HP EliteDesk 800 G3 Desktop Mini е „най-малкият настолен компютър от бизнес клас“. Може да се „скрие“ зад монитора и така спестява място на бюрото.

HP EliteDesk 800 G3 Desktop Mini 65W е за клиентите, очакващи мощност от машината, но разполагащи с ограничено място.

По данни на HP, над 100 млн. от настолните РС за бизнеса понастоящем са произведени преди 4 или повече години, което ги прави особено уязвими срещу съвременните софтуерни и хакерски заплахи. Новите продукти на компанията идват с вградени системи за сигурност, сред които BIOS защита и улеснена дистанционна техническа поддръжка.

Loading Facebook Comments ...