Huawei се похвали с над 1 милион продадени бройки от смартфона Honor 10


Новият умен телефон Honor 10 вече се продава в някои търговски региони, а премиерата му в България е насрочена за 1 юни тази година. Производителят Huawei вече отчита чудесни продажби — само за десетина дни в глобален мащаб са закупени 1 милион бройки от този модел. Това прави по 100,000 на ден или по 12,500 на час при 8-часов работен делник за търговците.

Докато очакваме навлизането на този бестселър на пазара в Централна и Източна Европа, можем да обърнем внимание на характеристиките, които го правят толкова апетитен за потребителите. 5.84-инчовият му дисплей е с изрязана горна част и предлага резолюция 1080×2280 пиксела. Използва се модерен процесор Kirin 970, съчетан с 4GB оперативна памет. Основната камера е двойна (16МР + 24МР, светлосила f/1.8).

Сред иновациите е ултразвуков сензор за биометрични данни, намиращ се под защитното стъкло на лицевия панел. Може би от значение за добрите продажби са и разнообразието от цветове на корпуса и цялостният дизайн, който определено привлича погледите:

Очаквайте смартфона и в каталога на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...