Изтекоха първи изображения на Samsung Galaxy Note 9

Спорно е дали „изтичанията“ на изображения, показващи очаквани технологични продукти, при това от неофициални източници, е част от задкулисна маркетингова кампания на производителите. Какъвто и да е случаят, Samsung би трябвало да са доволни, че има интерес към следващия им смартфон (или по-точно: фаблет, защото има и елементи на таблет) — Galaxy Note 9, който тепърва очаква своя анонс.

Два сайта публикуваха компютърно генерирани чертежи на устройството, за които се предполага, че са дело на инженерите, които работят по него. От тях личи, че Note 9 ще има жак за слушалки и сензор за отпечатъци, който няма да е вграден в дисплея, а ще се намира на задния панел при обективите на камерите. Изобщо, дизайнът спрямо Note 8 е почти непроменен.

Това не е недостатък — ако нещо не е развалено, няма нужда от поправка. Тук можете да видите всички налични изображения:

Сред техническите характеристики се очакват дисплей с диагонал 6.4 инча, 8.8 мм профил, процесор Qualcomm Snapdragon 845 или Exynos 9810, 6 GB оперативна памет и батерия с капацитет 3850 mAh. Докато очакваме премиерата на Note 9, можете да разгледате вече наличните предложения на Samsung и други производители в каталога на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...