Следващите смартфони iPhone без значителни промени спрямо сегашните?

От няколко седмици насам различни анализатори отчитат, че новите смартфони на Apple се радват на по-малко от очакваното търсене. Със сигурност световните им продажби не покриват прогнозите на компанията, което доведе и до разочарования за акционерите. Както писахме наскоро, има и изключение при iPhone Xs Max, който изпреварва три пъти продажбите на по-скъпия iPhone Xs.

Като се имат предвид тези данни, според най-новите прогнози, Apple ще се въздържат от промени в дизайна и сензационни иновации за техните смартфони, които ще излязат догодина. През 2019-а най-вероятно ще видим модел с тройна основна камера, както и дебюта на поне едно устройство с вградена поддръжка на 5G мрежи. Дали ще ни подготвят и изненади, ще се разбере до второто тримесечие на идната година, но сегашните прогнози не са оптимистични.

Анализаторите са убедени, че тези перспективи ще поощрят потребителите да обърнат по-сериозно внимание на iPhone Xs, iPhone Xs Max и iPhone Xr. Обстоятелството, че наследниците им едва ли ще предложат нещо съществено различно и спешно (5G мрежите например тепърва ще се изграждат, а тройните камери не са значима новост), загатва, че тези модели ще са актуални още дълго време напред. Ако и вие смятате така, ще ги намерите в каталога на Ardes.bg, заедно с предложения от други водещи производители.

Loading Facebook Comments ...