Huawei не очакват проблеми с доставките на смартфоните P40 и P40 Pro

Официалният анонс на смартфоните P40 и P40 Pro мина гладко. Както се очакваше, флагманите на Huawei залагат на отлични характеристики, стилен дизайн и едни от най-сериозните решения за мобилна фотография. Последните са осъществени в сътрудничество с майсторите на оптиката Leica.

Всичко това е чудесно, но един от задължителните въпроси, който си задава днес всеки любител на технологиите, е: Кога можем да очакваме новите умни телефони на пазара? Именно такова питане беше отправено и към Ричард Ю, оглавяващ дивизията за потребителска електроника на Huawei.

Няма да има производствени затруднения с P40 и P40 Pro

Оказа се, че фабриките са започнали да ги сглобяват още в края на миналата година. Първоначалната им премиера ще бъде скоро на азиатския пазар, където животът е започнал да се нормализира. Що се отнася до Европа, ще има наличности на тези модели от момента, в който бъдат премахнати карантината и ограниченията за пътуване.

Ричард Ю беше запитан и дали има развитие на проблема със санкциите срещу компанията. Той отговори, че преговорите с Google относно лиценза на Android се водят „постоянно“, като предвижда добра развръзка. Ardes.bg предлага най-добрите продукти на Huawei и другите водещи производители на смартфони.

Loading Facebook Comments ...