Партньорската програма Ardes Affiliate ви носи отстъпки за мечтаните продукти

Наскоро стартира дългоочакваната партньорска програма на „Ардес Информационни Технологии“ ЕООД. Тя се нарича Ardes Affiliate и позволява на нашите клиенти и приятели да ни станат и сътрудници. Всеки любител на технологиите, който отговаря на изискванията на програмата, може да се регистрира в нея, да получи свой уникален ПРОМО КОД за отстъпка, който да разпространи сред широк кръг от хора — роднини, колеги и познати. Така може да спечели не само той, но и те!

Кой може да ни стане партньор или affiliate? — Програмата ни е отворена както за физически, така и за юридически лица. В нея могат да се запишат не само български граждани, но и чужденци, пребиваващи в страната.

Сложна ли е регистрацията?

Ако вече имате направена регистрация в сайта на Ardes.bg, единствено е необходимо да влезете в личния си профил, в меню Ardes Affiliate. От там ще се запознаете с Общите условия на програмата. С приемането им, вие официално ставате наш афилиейт партньор и можете да генерирате своя уникален ПРОМО КОД за отстъпка, който да започнете да разпространявате сред своите познати. И разбира се — само така, като наш партньор, можете да се възползвате от възможностите, които ви предоставя тази програма.

В случай че не сте регистриран потребител, можете да го направите както от страницата на афилиейт програмата, така и от менюто в сайта на Аrdes.bg. Щом веднъж имате създаден профил, следвате стъпките на регистрираните потребители, описани по-горе.

Вече имате свой ПРОМО КОД за отстъпка. Препоръчайте този код на приятели и познати, с които общувате в социалните мрежи. Чрез ПРОМО КОДА те ще могат да закупят от Ardes.bg избрания от тях продукт с 1% отстъпка. В замяна на вашето партньорско съдействие в популяризирането на нашите продукти, вие пък ще получите обратно до 2% от стойността на покупката им под формата на ваучер. Натрупаните ваучери можете да използвате като отстъпка от цената на устройство, което сте си харесали и желаете да закупите.

Има ли някакви ограничения?

Краткият отговор е: и ДА, и НЕ

НЕ: Например можете да използвате ПРОМО КОДА, който ще получите, повече от един път. Дори ви насърчаваме да го разпространявате сред възможно най-широк кръг потребители, така че всички те да се възползват от специалната цена. Един и същ ПРОМО КОД може да бъде разпространяван в различни платформи на нашия партньор: форуми, блогове и страниците му в социалните мрежи.

ДА: Има някои ограничения и те са основателни. Като IT компания, която е близо 25 години на пазара, „Ардес Информационни Технологии“ ЕООД държи на своя безупречен имидж. Ето защо, с цел опазване на имиджа ни и този на нашите партньори от Ardes Affiliate, в Общите условия са дадени конкретни примери за недопустимите форми на разпространение на ПРОМО КОДОВЕТЕ.

Също така имаме добри отношения с конкурентни търговски вериги за потребителска и бизнес електроника. По тази причина не бихме позволили наши партньори да „помагат“ на нашите инициативи чрез нелоялна конкуренция. Договорните ни отношения по линия на Ardes Affiliate не позволяват разпространението на ПРОМО КОДОВЕ да включва сравнения на цени с други търговци или уронването на тяхното добро име.

Запознайте се с Общите условия на програмата Ardes Affiliate, които представляват и договор с вас, нашите потенциални партньори.

Готови сме да отговорим на допълнителни въпроси относно програмата. Пишете ни по всяко време на имейл: affiliate@ardes.bg

Loading Facebook Comments ...