Запознайте се с новите дистанционни IT услуги на Ardes.bg

Ardes.bg вече има нова категория „Дистанционни софтуерни услуги“. Тези услуги са разделени в над 10 различни раздела. Общото между всички тях е, че позволяват да отстраняваме различни възникнали проблеми с вашите компютри, без да посещаваме дома ви. Вие също няма да се налага да носите техниката в нашите сервизи, стига естеството на проблема да позволява дистанционното му решаване.

Нашите дистанционни софтуерни услуги са подходящи както за частните потребители, така и за малкия и средния бизнес. Разбира се, от тях могат да се възползват и по-големи компании. Ние ще решим вашите софтуерни проблеми дистанционно. Ако проблемът не позволява отстраняване от разстояние (той е хардуерен, физически), можете да изпратите компютъра до наш сервизен център, като транспортът ще бъде за наша сметка. След това ще получите оферта за отстраняване на установения хардуерен проблем, който ще се реши приоритетно.

Как работим, без да идваме в дома или офиса ви?

Достатъчно е да имате връзка с интернет и да следвате инструкциите ни. Нашите квалифицирани IT специалисти ще използват защитена връзка, за да ви съдействат. Свързването с вашия компютър е изключително лесно и става за 1 минута. За ваше улеснение сме изготвили 4 кратки стъпки, които можете да намерите тук.

Нека видим накратко всяка от иновативните услуги:

Дистанционно създаване на отдалечен достъп до служебния компютър и/или сървър

• Дистанционна инсталация и настройки на принтер/скенер/МФУ

• Дистанционна настройка на поща — Gmail, Thunderbird, Outlook или други

• Дистанционно инсталиране и настройка на електронен подпис

• Дистанционна проверка на твърд диск или батерия

• Дистанционна системна помощ за счетоводен софтуер

• Дистанционна настройка на Network-Attached Storage (NAS)

• Дистанционна инсталация и настройка на програми

• Дистанционно почистване от вируси

• Дистанционно отстраняване на проблеми при работа с: PDF, Word, Excel, браузъри, плеъри, торент програми и други

• Дистанционно отстраняване на софтуерен проблем

Както можете да се уверите от горния списък, постарахме се да осигурим възможно най-широк набор от отдалечени услуги. Да, те вече са възможни и представляват най-разумното решение за софтуерните проблеми!

Новите услуги на Ardes.bg са за обичайни и извънредни положения

Актуалните събития в България и останалия свят поставиха половината човечество в извънредно положение. Призивите за социална изолация и принудителните карантини налагат много хора да общуват или да работят от вкъщи. Все повече бизнеси, стига естеството им да го позволява, организират и изпращат служителите си в домашен офис.

Това е една от причините да въведем новите дистанционни услуги. Но те са универсални. Могат да се използват по всякакви поводи — дори само защото не искате да посрещате техници у дома си или нямате възможност да носите компютрите при тях.

Освен това Ardes.bg предлага всички подходящи компютърни системи и мрежово оборудване, което е необходимо за безпроблемната работа у дома. Имаме всичко необходимо за изграждането на перфектния домашен офис. През годините сме давали и много съвети как да повишите сигурността на домашния офис и ежедневните IT занимания.

[notification type=“alert-warning“ close=“false“ ]Ardes.bg е IT компания с 25-годишен опит на българския пазар. Онлайн магазинът ни работи постоянно. Физическите ни магазини в страната обслужват клиенти при повишени хигиенни мерки за сигурност.[/notification]

Loading Facebook Comments ...