Вземете нов лаптоп от Ardes.bg и отговорете на предизвикателства в образованието и бизнеса

Отпуските и ваканциите са минало, навлизаме смело в есенния сезон и сега се налага да мислим за работата или заниманията в класните стаи. Както бизнесът, така и учебните заведения не от днес и вчера са изправени пред нови предизвикателства. Още не е овладяна световната пандемия, а всички международни институции предупреждават за сериозна икономическа рецесия.

Тези тенденции, които ще бъдат неизбежни през следващите поне 2 години, изискват от ръководителите и служителите на фирми, а също и от учениците и студентите, да се приспособят към динамично променящите се условия. Гъвкавостта в необичайни трудности до голяма степен зависи от компютрите, които използваме. Високата производителност на лаптопите, удобството за работа с тях и някои специални характеристики понякога могат да се окажат дори решаващи за успеха или провала ни.

Новата учебна година започна присъствено. Но това би могло да се променя във всеки един момент и поради външни обстоятелства. Ето защо лаптопът на ученика и студента, освен добър екран и ергономична клавиатура, трябва да разполага с хардуер, който позволява и улеснява дистанционното образование: добра уебкамера, вграден микрофон с шумопотискане и Wi-Fi връзка по най-новите стандарти.

Това важи в пълна сила и за бизнеса. Ноутбуците трябва да са удобни за работа на бюро и в движение, а батерията им да е издръжлива през възможно най-голяма част от деня. Хардуерът им пък е наложително да се справя с всякакви задачи, независимо от естеството и сложността им.

Ardes.bg е IT компания с над 20-годишен опит на пазара. В нашето богато портфолио се откриват разнообразни лаптопи, подходящи за обучение и за бизнеса. Те са разработени и произведени от водещи световни компании, а цените им покриват пълния спектър.

Предлагаме на вниманието ви няколко модела, които ще отговорят на предизвикателствата, описани по-горе:

ASUS M509DA-WB50S

На цена в „златната среда“ и винаги зареден

Традиционно у нас 1200 лв за нов лаптоп се смята за „златна среда“. Моделите, предлагани на по-ниски цени, може да са лишени от функция, която е важна за вас. А по-скъпите биха могли да предлагат възможности, от които не винаги се нуждаете.

Този лаптоп на ASUS разполага с технология за бързо зареждане на батерията, което представлява ценна екстра не само за бизнеса и образованието, но и за частните потребители. Забързаното ежедневие и спешните задачи рядко ни позволяват да чакаме. Моделът включва и специален слот за заключване, предпазващо от неоторизиран достъп и кражба.

Разгледай в магазина »

Lenovo IdeaPad L340-15IRH

За сигурност в работата и разтуха в свободното време

През последните месеци, когато рязко се увеличи необходимостта от дистанционна работа или образование, зачестиха и хакерските атаки. Нахлуването в офиса и личното пространство се осъществява по различни начини, включително през вградената камера на лаптопа. Този модел на Lenovo разполага с подвижен капак пред обектива, като блокира набезите на хакерите дори при успешно превземане на този компонент от системата.

Сред другите екстри на ноутбука се открояват: подсветката на ергономичната клавиатура, създаваща комфорт за потребителя и в тъмни помещения; мощни процесор и видеокарта, подходящи за леки игри. Освен механизъм за заключване на лаптопа, Lenovo са осигурили и опция за TPM модул, предпазващ записаната фирмена или лична информация.

Разгледай в магазина »

HUAWEI MateBook D 15

Достъпен ултрабук с изненади под капака

Ултрабуците са на пазара от десетина години, като напълно промениха облика на традиционните лаптопи. Те са изключително тънки и леки, а идват и с редица задължителни екстри: дълги часове работа на батерия, SSD (бърз, тих и енергоспестяващ диск без подвижни елементи) и силен акцент върху нуждите на бизнеса. HUAWEI са млада компания в този технологичен сегмент, но вече успяват да привлекат внимание и почитатели с едни от най-достъпните цени.

Тяхното 15,6-инчово предложение тежи само 1,53 кг и осигурява няколко вградени системи за сигурност. Сред тях са четец за пръстови отпечатъци и сензор, засичащ свободно падане на машината и блокиращ ключови компоненти, за да се ограничат потенциалните щети. Елегантната машина залага на IPS дисплей с широки ъгли на видимост без загуба на контраст и матово покритие, елиминиращо отблясъци и отражения при работа на открито, с четириядрен процесор на AMD и SSD модул с капацитет 256GB.

Разгледай в магазина »

Вижте още:

• Prestigio SmartBook 141 C4 (Решението за ежедневните задачи)

Разгледай в магазина »

• Dell Inspirion 5505 (Лаптоп за всеки начин на живот)

Разгледай в магазина »

• HP ProBook 455 G7 (Мощност в бизнес класа, на достъпни цени)

Разгледай в магазина »

[notification type=“alert-info“ close=“false“ ]Запознайте се с актуалната ни брошура, включваща разнообразни предложения под надслова „Обратно на училище“. В онлайн магазина на Ardes.bg понастоящем се провеждат цели три промоционални кампании със същата насоченост.[/notification]

Loading Facebook Comments ...