14 януари: Samsung ще покажат Galaxy S21 и своя версия на таговете Tiles

Премиерата на Galaxy S21 е съвсем скоро. Следващият флагман на Samsung ще бъде представен на 14 януари. До края на месеца ще започне и разпространението му към търговските вериги по света.

Официалният анонс на Galaxy S21 ще се състои в рамките на събитието Galaxy Unpacked. Тази година то ще бъде под надслов Everyday Epic (Епопея всеки ден). Южнокорейската компания не крие, че е изтеглила шоуто и премиерата на най-хитовите си смартфони в самото начало на 2021 година, за да се съобрази с плановете на конкурентите.

Какво да очакваме?

По време на шоуто, което най-вероятно ще се излъчва на живо в интернет, ще видим три модела от флагманската линия. А именно: Galaxy S21 (базовата версия), Galaxy S21+ и най-богатия на функции Galaxy S21 Ultra. Твърде възможно е да бъде анонсиран или дори демонстриран нов гъвкав смартфон, тъй като тези устройства са успешни за Samsung и имат водеща роля в маркетинговата им стратегия.

Според изданието TheVerge, ще бъде демонстрирана и алтернатива на таговете Tile. Тези малки смарт устройства се използват за лесно откриване на изгубена или забравена техника. Таговете върху скъпите ви вещи издават сигнал, когато прекомерно се отдалечите от тях.

Как Samsung са усъвършенствали тази технология, ще разберем на 14 януари. Ardes.bg е доверен партньор на корейската компания и предлага нейните актуални умни телефони и таблети. В нашето портфолио ще откриете модели и от другите водещи производители.

Loading Facebook Comments ...