Смартфоните Huawei P50 ще предлагат 200х (цифров) и 20х (оптичен) зум

Началото на 2021 година е вълнуващо за почитателите на новите технологии, които вече очакват пазарната премиера на Samsung Galaxy S21. Другите водещи производители на смартфони също подготвят анонси на следващите си флагмани. Един от тях е Huawei с представителите на серията P50.

Традиционно в интернет „изтичат“ някои от най-интересните характеристики на бъдещите смартфони, преди да е дошла датата на тяхната премиера. Изданието HuaweiCentral разпространи данни за иновациите в камерата на P50. Основното при нея е, че ще бъде първата в света, позволяваща на мобилните фотографи да използват система за 200-кратно цифрово увеличение на заснеманите обекти.

Технологията Periscope Zoom става Binocular Zoom

За пръв път тя беше въведена в модела Huawei P30 Pro. По-късно беше усъвършенствана в Mate 40 Pro+ чрез 100-кратен зум. С очакваната революция в мобилната фотография, благодарение на постигнатото 200х цифрово е 20х оптично увеличение, Huawei ребрандират технологията си под названието Binocular Zoom.

Смартфоните P50 ще предложат подобрение и на други важни характеристики. Една от тях е 120-херцов дисплей, който може да работи и на 90Hz, за да пести батерията. Направени са и промени по дизайна на устройството, за да стане по-ергономично.

Актуалните умни телефони на Huawei и други водещи производители са част от богатото продуктово портфолио на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...