Новият специализиран ИТ магазин на Ardes.bg бе официално открит в Бургас

 

На 12 август 2021 г. най-новият ИТ магазин на Ardes.bg – за лаптопи, компютри и др. смарт устройства, бе официално открит в Бургас. Събитието протече в тесен кръг. На него присъстваха мениджърският състав, търговският екип на обекта и фенове на ИТ техниката, дошли да разгледат предложенията в специалната промо активност.

Инж. Димитър Димитров, собственик и управител на компанията, и инж. Мариян Георгиев, управител търговия на дребно и ръководител на проекта, тържественото прерязаха лентата на обекта и приветстваха всички с „Добре дошли“. В обръщението си към присъстващите инж. Димитров изрази благодарност към екипа на компанията, с чиято помощ тя продължава да се развива, постига отлични резултати и открива нови търговски обекти за пример и на световно ниво.

Инж. Николай Куртев, управител на сервизната мрежа на Ardes.bg и главен технически отговорник по изпълнение на новия обект,

символично предаде щафетата на Панчо Панчев,

управителя на магазина в Бургас. Усилената работа на неговия екип, каза той, тепърва започва, и изрази вяра, че тя ще доведе до безспорни резултати.

От своя страна, инж. Мариян Георгиев сподели за вълнението си от подготовката и откриването на двата нови магазина на Ardes.bg – в Пловдив през месец април, а сега и в Бургас. Амбициозни проекти, реализирани в една и съща година – 2021-ва. Физическите магазини, е уверен той, дават възможност на потребителите да се докоснат до продуктите, да усетят дали отговарят на нуждите им. Той изказа надежда, че с настроение, желание и правилно отношение, ще има повече усмихнати и доволни от обслужването клиенти.

Мероприятието продължи с опознавателна обиколка на магазина

Всеки, пожелал да се запознае с възможностите на конкретен продукт в търговската зала, бе внимателно обслужен от продавач-консултантите. Многообразието в магазина позволи на посетителите да направят лесен избор и да се възползват от атрактивните цени.

Ardes.bg регулярно провежда промоционални кампании, които са начин клиентите да имат достъп до качествена техника, предлагана с намаление. А сега, с новото попълнение в търговската верига – магазинът в Бургас, клиентите на Ardes.bg от региона имат удобството да направят избор да бъдат обслужени онлайн или на място в обекта, който се намира в ж.к. „Братя Миладинови“, бл. 91.

Loading Facebook Comments ...