Сървърите Fujitsu в Ardes.bg са в синхрон с динамиката на всеки бизнес

Правилният подбор на сървър може да се окаже истинско предизвикателство пред всеки един малък бизнес, корпорация или образователна организация. В условия на пандемия дистанционният достъп, обучението и работата от вкъщи са все по-чести сценарии. Осигуряването на качествена сървърна инфраструктура, която да обезпечи работните процеси и потока от информация, поставя сериозни въпроси пред всеки един IT мениджър.

Ardes.bg предлага голямо разнообразие от сървъри Fujitsu, които са създадени да посрещат изискванията на различни бизнеси или образователни институции. Сървърите Fujitsu PRIMERGY могат да бъдат лесно конфигурирани, така че да отговорят точно на големината на всяка бизнес структура и на нуждите от допълнителни ресурси, за да се осигури оптимална производителност.

Фамилията на Fujitsu PRIMERGY

В зависимост от конкретния модел те осигуряват:

● отлична работа при всяко натоварване;

● модели тип tower и ракове за монтиране в шкаф;

● предварително инсталирана ОС или опция системният администратор да избере такава, с която е свикнал да работи;

● дистанционно управление за администраторите и улеснение за работата на служителите при отдалечен (домашен) офис.

Все пак може да се каже нещо „универсално“ за всички модели PRIMERGY: те гарантират висока производителност, енергийна ефективност и допълнителна възможност за персонализация на броя свързани дискове и операционната система.

Информацията е движещата сила, позволяваща на компаниите да подобряват услугите за клиентите, да повишават продуктивността на служителите, да въвеждат нови бизнес модели и да посрещат предизвикателствата на конкурентите. Бизнесите в различни индустрии по света използват информацията, за да се приспособят по-лесно към променящите се условия. А умението да се печели от наличните данни е характеристика на цифровата революция.

Според Fujitsu, едно от предизвикателствата, пред което са изправени фирмите и корпорациите, е да намерят правилния баланс от облачно базирани услуги и собствената си технологична инфраструктура. Сървърите Primergy са разработени именно с идеята да бъдат важна част от тази инфраструктура, като предлагат модерни интегрирани системи и позволяват лесна поддръжка и възможности за подобрение на параметрите, така че да посрещат предизвикателствата на бъдещето.

Технологията Cool-safe

понижава разходите за охлаждане на сървърите с 5-6%. От своя страна, това води до по-ниско потребление на електричество, което се отразява положително и върху сметките за ток на бизнеса. Дори при повишени температури модерният дизайн на сървърите PRIMERGY им позволява да работят продължително при максимално натоварване.

Fujitsu интегрират иновации, вдъхновени както от развитието на пазара, така и от отзивите на клиенти. Резултатът е, че сървърите на този производител са едни от най-надеждните. Те се отличават с failure rates, които са значително под средните за индустрията.

Primergy TX1310 M3

Този tower модел, предлаган от Ardes.bg, заслужава специално внимание. Както стана дума, няма такова нещо като „универсален сървър“, но това решение би служило перфектно на изключително много от българските фирми. То разполага със забележителен баланс на хардуера и цената.

Процесор Intel Xeon;

● 16 GB оперативна памет (разширяема до 64 GB);

● Два сървърни харддиска по 1TB с 7200 оборота в минута и възможност за добавяне на още 2 харддиска.

[notification type=“alert-info“ close=“false“ ]Можете да разгледате пълен списък на високопроизводителните сървъри Fujitsu PRIMERGY в онлайн магазина на Ardes.bg.[/notification]

Loading Facebook Comments ...