Ardes.bg с трето място на конкурса „Най-добра българска фирма“

Наградата бе връчена на Емил Тонов (ляво на снимката), управител на софийския магазин на Ardes.bg, от Чавдар Златев (отдясно), изпълнителен директор на Fibank.

Ardes.bg получи приз от конкурса „Най-добра българска фирма“, организиран от Fibank. Компанията бе класирана на трето място в категория „Средна и голяма фирма“. Инициативата има за цел да популяризира най-добрите бизнес модели в България. Призовете бяха връчени на официална церемония, провела се в гр. София.

Призьорите бяха селектирани сред 300 номинирани компании от разнообразни икономически сектори, а журито на конкурса бе в състав:

Чавдар Златев (главен директор Корпоративно банкиране, член на Управителния съвет и изпълнителен директор на Fibank), финансистът Емил Хърсев, социологът Кънчо Стойчев (председател на Съюз Произведено в България), Ваня Манова (мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово), главният редактор и издател на Forbes България Йордан Матеев и собственикът на „24 часа“ и „Медийна група България“ Венелина Гочева.

Мисията на конкурса „Най-добра българска фирма“ е да насочи вниманието на обществото към успешните примери за предприемачество в България и да покаже, че в нашата страна се развиват бизнеси на световно ниво. Според условията на конкурса, в него участват само компании с български капитал и мениджмънт, представляващи български бранд.

Loading Facebook Comments ...