Лаптопите MSI Stealth 15M са сбъдната мечта на геймъри и киномани


MSI е сред най-авторитетните компании в сегмента за геймърска техника. Нейните лаптопи от десетилетия са спечелили доверието на верни клиенти. Всеки следващ модел привлича вниманието и на друга претенциозна публика – киноманите.

В търговската верига на Ardes.bg вече могат да се намерят най-новите геймърски лаптопи от серията MSI Stealth 15M. Тези 15.6-инчови модели комбинират изискан дизайн с фантастична производителност. Разполагат и с редица екстри, които не биха оставили безразлични почитателите на високите технологии.

Тънки, леки, стилни

Лаптопите Stealth 15M следват модерната тенденция, според която дори геймърските машини вече изоставят традиционния си „агресивен“ дизайн и залагат на елегантен „градски“ стил. Моделите от тази серия се отличават с тегло от само 1.7 кг и профил от едва 1.62 см. Шасито им е изцяло алуминиево (метално), което ги прави идеални за ежедневно използване, включително в движение.

Как е охлаждането при такива компактни размери? – биха попитали опитните игромани. Високите температури при интензивни геймърски сесии се елиминират от специални 0.1 мм вентилатори, които са отделни за процесора и видеокартата. Сертифицирани са по технологията Cooler Boost 5 и освен че са невероятно ефективни, те са и едни от най-безшумните на пазара.

Първокласният дисплей

IPS екранът на Stealth 15M е с Full HD резолюция, а картината се опреснява на 144Hz, което определено е сред характеристиките, търсени от любителите на игрите. Технологията True Color Technology на MSI позволява лесно да превключвате между 5 основни режима: sRGB (за работа с графични програми), Office (за писане, четене и редактиране на документи), Movie (специално за киноманите), Anti-Blue Light (ограничава изморяващата очите синя светлина) и Gamer (пълна синхронизация с видеокартата).

Можете да свързвате и допълнителни екрани, като външни монитори и телевизори. Това се осъществява посредством портовете HDMI и Thunderbolt 4. Последният позволява поддръжка и на резолюции 4K и 8К.

Графичният ускорител

Видеокартата GeForce RTX 3060 е част от линията Max-Q Design на Nvidia, а това означава, че е специално създадена за ултратънки лаптопи. Компактните размери по никакъв начин не ограничават нейната производителност. Тя поддържа всички функции, които могат да се очакват от съвременен графичен ускорител: ray tracing в реално време и фотореалистични картини, подпомагани от изкуствен интелект.

Като добавим, че конфигурациите MSI Stealth 15M, предлагани от Ardes.bg, най-често включват 4-ядрени процесори Intel Core i7 от 11-о поколение и 16GB оперативна памет, резултатът може да е само един: върховна мощ и висока производителност, независимо дали потребителят играе активно, гледа най-модерната мултимедия или работи. Всъщност с мултитаскинг може да прави и трите едновременно!

Всички лаптопи Stealth 15M се възползват от съчетание на дънни платки с PCIe Gen 4 и SSD. Така те осигурят максимално бързо зареждане на игрите. А чакането е сведено до абсолютен минимум.

Звук и екстри

Машината разполага със стерео говорители в система с виртуален съраунд. Истинската магия е усилвателят Nahimic 3. С негова помощ получавате пълен контрол върху качеството на музиката, филмите, игрите и дори при чатовете (телефонията) през лаптопа. Поддържа се и стандартът Hi-Resolution Audio за звук със студийно качество.

Сред многобройните екстри се открояват: MSI App Player (позволяващ да пускате мобилни игри на РС), MSI Dragon Center (даващ контрол върху почти всеки компонент на системата, включително на RGB подсветката на клавиатурата) и Wi-Fi 6 (най-новия стандарт за безжична свързаност, така че игрите онлайн никога да не накъсват и в същото време дори да стриймвате).

Конфигурациите на MSI Stealth 15M, предлагани в Ardes.bg, се възползват от ново поколение батерии. По данни на производителя, при умерено натоварване на лаптопа, можете да очаквате до 10 часа автономия. Значително съкратено е времето за презареждане.

Loading Facebook Comments ...