Предизвикателства и много емоции за отбора на Ardes.bg в Legion Run 2022

Team Ardes - Legion Run 2022

През изминалия уикенд отборът на Ardes.bg направи своя дебют в Legion Run 2022. Събитието, което има за цел да постави на изпитание волята и уменията на участниците, се проведе на специално подготвено трасе край Перник. Организаторите се бяха погрижили да изпитат до краен предел издръжливостта на участващите. Двадесет и пет разнообразни предизвикателства – стени за катерене, преминаване през вани пълни с лед, кални басейни, пълзене през тунели, катерене и спускане по стръмен склон, тестваха уменията на всички.

Успешен финал за Ardes.bg

Отборът на Ardes.bg, в който се включиха служители на фирмата от всички магазини и офиси на компанията, се представи на ниво. Въпреки 34-градусовата жега и трудното трасе, екипът ни завърши успешно. На финала всички бяха доволни и щастливи от преодолените предизвикателства.

Legion Run провокира физическите и волеви възможности на всеки участник

Legion Run е събитие, което се организира на различни локации в цяла Европа. Събитието провокира физическите и волеви възможности на всеки участник. Най-важна е работата в екип на отборите, за да преодолеят всички препятствия успешно. Тазгодишното издание на Legion Run в България бе най-мащабното до момента – в него се включиха над 4000 участници, над 300 отбора.

За отличната организация са се включили над 200 души. Публиката също е била рекордна за събитието. По данни на организаторите над 8000 зрители са посетили Legion Run България 2022.

Loading Facebook Comments ...