Промоционалните графични таблети HUION в Ardes.bg са чудесен инструмент за творците


Графичните таблети, наричани още таблети за рисуване или таблети за дигитализиране, често са основен инструмент на художници, дизайнери и други професионалисти. Те са идеален помощник в областта на цифровото изкуство, анимацията, рекламата и дизайна. Представляват външно (периферно) устройство, което позволява на потребителите да рисуват или пишат върху повърхността му с помощта на писалка (стилус). Въвежданите движения се превръщат в цифрови щрихи на монитора.

През последните години тези таблети набират популярност и сред частните потребители, които рисуват за удоволствие или ентусиазирано поддържат публична платформа с високо качество на илюстрациите. За това има основателна причина. Тези устройства вече се предлагат в отличен баланс между цената и предлаганите функции. Едни от най-добрите в това отношение, които могат да се намерят в портфолиото на Ardes.bg, са тези на HUION.

За производителя и предимствата на неговите продукти

HUION е популярна марка на пазара за графични таблети и предлага широка гама от решения. Сред силните страни можем да посочим цените, които щадят джоба на потребителите. А те са допълнително намалени за три модела в промоционалната кампания на Ardes.bg, като не надхвърлят 200 лв.

Сред промоционалните предложения се открояват тези от серията HUION Inspiroy 2, като те привидно се различават само с една буква в името: S, M или L. Общото между тях е, че използват висококачествен стилус, който не се нуждае от батерия и има удобен дизайн с приятно силиконово покритие. Писалката идва и със специална стойка, а в комплекта са включени 10 стандартни резервни връхчета и пособие за тяхната смяна.

Самите графични таблети от тази серия на HUION споделят още разделителна способност 5080 линии на инч и до 8192 нива чувствителност на натиск по защитената от надраскване повърхност. Изумителна е широката поддръжка на операционни системи, сред които Windows, MacOS, Chrome OS, Ubuntu-базирани версии на Linux. Android за смартфони също се поддържа. Творците ще се зарадват и на пълна съвместимост на графичните таблети с популярни приложения за рисуване и моделиране като Photoshop и Illustrator на Adobe, Painter, GIMP, Krita, Blender и др.

Разликите във функциите не са големи, но ги има

Още от пръв поглед HUION Inspiroy 2 S, M и L се различават по цвета на корпуса – съответно розов, зелен или графитен. Всеки от моделите е с различно тегло. Но може би най-съществената им разлика е между наличните експресни бутони – 6 за базовия S и 8 за M и L (плюс 3 функционални).

 

Във всеки случай получавате чудесен графичен таблет на разумна цена. Високото качество на изработката е съчетано с изключително лесна plug-and-play инсталация. Вграденият софтуер ви дава очакваният пълен контрол над функциите и задължителната прецизност за нуждите на работата или хобито ви.

Разбира се, промоционалната селекция не се изчерпва с тези три модела. В нея ще намерите дори професионалните решения от линията HUION Kamvas Pro.

Защо да купите тези или други продукти от Ardes.bg

Нашите експерти са на разположение да предложат съвети и насоки за нашите клиенти, докато открият най-добрите продукти за индивидуалните им потребности. Независимо дали сте опитен професионалист, или тепърва започвате, ние можем да ви помогнем да изберете правилния графичен таблет.

Предлагаме бърза и надеждна доставка, така че можете да получите новия си таблет бързо и да започнете да творите веднага. Разбира се, бихте могли да вземете продуктите още в същия ден от нашите физически магазини.

Loading Facebook Comments ...