Ardes.bg представи възможностите на системата STEM пред директори на варненски училища

STEM 2

Инж. Димитър Димитров изнесе презентация, пред директори на варненски училища, за възможностите и ползите от внедряването на системата STEM.

Събитието се състоя на 31 март във Варна и предизвика сериозен интерес сред представители на образователните институции в града.

В залата, където се проведе презентацията, бяха изложени различни ИТ продукти, които могат да бъдат интегрирани в учебната среда. Посетителите можеха да разгледат интерактивни дисплеи, графични таблети, различни видове роботи и автоматизация, последно поколение лаптопи и принтери.

В изложението си, инж. Димитров акцентира върху възможностите, които предоставя системата STEM за подобряване на учебната среда.

STEM 3

Пред гостите, той потвърди възможностите и готовността на Ardes.bg да съдейства с консултации избор на подходящата за всяко училище конфигурация от ИТ продукти.
В минутите след презентацията, корпоративните експерти на Ardes.bg проведоха редица ползотворни срещи, декларирайки своята готовност да окажат пълно съдействие и консултация за подготовка на проекти по системата STEM.

Повече информация за системата и възможностите за съдействие от страна на Ardes.bg може да научите от специалната страница за проекта, ТУК.

Loading Facebook Comments ...