Първокласният смартфон HUAWEI P60 Pro: Всяка бройка има собствен блясък

Новият флагман P60 сред смартфоните на технологичния гигант HUAWEI идва и на нашия пазар. Продължава традицията на компанията да произвежда продукти от висок клас с върхови характеристики. Устройството съчетава елегантен дизайн, мощна производителност и усъвършенствани възможности на камерата.

HUAWEI P60 Pro разполага с 6.67-инчов четворно извит OLED дисплей с резолюция 2700 x 1220 пиксела. Екранът възпроизвежда над 1 милиард цветове с феноменално контрастно съотношение между най-тъмните и най-светлите области. Адаптивната честота на опресняване на картината в зависимост от съдържанието варира между 1 и 120 Hz.

Издръжлива конструкция и уникално покритие

Дисплеят на HUAWEI P60 Pro е защитен с Kunlun Glass – 10 пъти по-издръжлив на изпускане. Корпусът има сертификат IP68 за водо- и прахоустойчивост. Профилът му е 8,3 мм, а теглото – 200 грама с батерията.

Макар смартфонът да се предлага в четири разцветки, неслучайно маркетинговата кампания акцентира върху белия модел. Неговото покритие, наподобяващо перли, се отличава с неповторима текстура при всяка една бройка. Вашето устройство от пръв поглед ще се различава от това на всеки друг потребител.

Производителност и живот на батерията

HUAWEI P60 Pro работи с чипсет Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ G1 с 8-ядрен процесор и графичен ускорител Adreno 730. Те са съчетани с 8 GB RAM и 256 GB вградена флаш памет. Операционната система е EMUI 13.1, базирана на Android.

Работата на телефона е бърза и отзивчива, като приложенията се стартират бързо, а многозадачната работа е интуитивна и безпроблемна. Батерията е с капацитет 4815 mAh и издържа цял ден при умерено натоварване. Зарежда се с 88W SuperCharge технология – до 50% само за 10 минути.

 

Камерата впечатлява даже претенциозните ентусиасти в мобилната фотография

HUAWEI P60 Pro идва със система от три лещи на гърба, като основната е 48 MP с лазерен фокус и оптична стабилизация. Другите две са 48 MP (телефото обектив с 3.5 оптичен зум) и 13 MP (ултраширок). Системата на камерата е способна да прави зашеметяващи снимки дори при най-неблагоприятните условия на осветление, с отлична детайлност и динамичен обхват. Предната камера е 13 MP за детайлни селфита, като поддържа панорамен режим и HDR.

Видеографията е на същото върхово ниво. Смартфонът заснема клипове с резолюция до 4К при 30/60 кадъра в секунда. При по-ниска разделителна способност, каквато е 1080p Full HD, снимате до 960 кадъра в секунда. После можете да възпроизвеждате видеото с нормална скорост за зашеметяващи мигове на забавен каданс.

Другите функции

HUAWEI P60 Pro се откроява и с редица други характеристики, които го правят особено желан смартфон. Устройството има вграден в дисплея скенер за пръстови отпечатъци, който е бърз и точен. Разполага и със сензор за измерване на цветовия спектър. Възможностите за свързване включват Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC и USB-C.

Този смартфон от висок клас вече може да се поръча от Ardes.bg. Покупката на този и други IT продукти от нашите магазини носи възможности за: допълнителна гаранция, безукорен гаранционен и извънгаранционен сервиз, застраховка на новата придобивка.

Loading Facebook Comments ...