Десетокласници от СУ „Найден Геров“ гостуваха в офиса на Ardes.bg

Петима десетокласници от специалност „Компютърна анимация“ в VII СУ „Найден Геров“ – Варна посетиха офиса на Ardes.bg. В рамките на един работен ден, те имаха възможност да се запознаят с ежедневните процеси в някои от отделите. Учениците проследиха работата на продуктовите мениджъри, маркетинг специалистите и експертите, които отговарят за корпоративните клиенти на компанията.

Възпитаниците на СУ „Найден Геров“ имаха лични срещи с част от мениджърите, които ръководят различните процеси в Ardes.bg

Те се запознаха с Ева Петрова, която е маркетинг мениджър в компанията, Мария Николова – мениджър „Бизнес развитие“ и Пламен Банов, който е начело на отдел „Корпоративни клиенти“.

Търговският директор на Ardes.bg Иван Желев придружи учениците на обяд, по време на който те имаха възможност да представят пред него свои проекти, разработени в процеса на обучението си.

Младежите получиха ценни съвети и насоки

В следобедните часове, десетокласниците работиха и по практически задачи свързани с изготвянето на концепция за месечна промо кампания, нейният дизайн и реализация. Ментор в задачите бе Велика Илиева – дизайнер в Ardes.bg

Компанията участва активно в различни инициативи свързани с развитието на българското образование. Ardes.bg е сред основните дарители на движението „Сподели и Вдъхнови“, работейки активно за подобряване на учебната среда в страната.

Loading Facebook Comments ...