Топ 10 безплатни апликации за Android за месец Май

Топ 10 безплатни апликации за Android за месец Май

За новият брой на набиращата популярност рубрика „Топ 10“, сме подбрали най-забавните и интересни игри и програми за Андроид, за месец Май.

1. TouchRetouch Free – Безспорния фаворит за месец май. Тази програмка позволява на потребителя да редактира картинки и снимки, като изрязва от тях ненужни обекти или хора. Трябва единствено да селектирате обекта, който желаете да премахнете и да натиснете бутона – старт. Наистина впечатляващо!
2. Evernote – Персонален помощник с възможности за гласови и текстови записи. Поддържа и синхронизация с персонален компютър.
3. Last.fm – Онлайн радио с невероятен избор от различни стилове и артисти.
4. DropBox – Една от задължителните програми за всеки андроид потребител. DropBox е облачно хранилище от данни, предоставящо абсолютно безплатни 2 GB за съхранение на файлове, но имате възможност да спечелите допълнителни до 14 GB (Общо 16 GB), ако каните ваши приятели да се присъединият.
5. ES File Explorer – безплатен файлов мениджър. Приятен и функционален интерфейс, без досадни рекламки.
6. eBay – вече и за Андроид, купувайте и продавайте директно от вашия смартфон/таблет.
7. Frontline Commando – Напълно безплатна 3D игра с впечатляваща графика и геймплей.
8. Winamp – Култовия плеър за Windows вече и за Android. Добавена е поддръжка на iTunes и синхронизация с MAC OS устройства. Спечели ни главно с достъпния си, потребителски интерфейс и навременните ъпдейти.
9. Draw something free – безплатна мултиплеър игра, в която ви се дава дума и изживявайки се като художник, трябва да я нарисувате, а останалите играчи да познаят какво е.
10. Super Video – Получавате напълно безплатно една от най-новите екстри доскоро достъпна само за собствениците на Galaxy S 3, а именно възможността да гледате видео докато правите нещо друго, в така наречения „плуващ прозорец“. Доста удобно за хора, обичащи да правят няколко неща едновременно.

Loading Facebook Comments ...