Петте най-желани смартфона за Юни

Кои са 5-те най-желани смартфона за Юни? Виж по-долу. Този месец наблюдаваме интересна комбинация от различни марки, класове и операционни системи. 

phones

 

Номер 5

Смартфон Nokia Lumia 630

Това е всичко, от което се нуждаеш

 

Nokia-Lumia-630-hero-jpg

 

Еталон за всички най-нови и най-добри функции на Windows Phone. Безкомпромисна ефективност с четири-ядрен процесор и IPS дисплей! Един от най-добрите Windows телефони до момента, на изключително достъпна цена, много добър дизайн и сменяеми цветни панели, допринасящи за индивидуалността! Телефонът се предлага в няколко цвята и две възможности – с една или две сим карти! Страхотно предложение! Горещо препоръчваме!

 

 

Виж още – Безплатен начин да защитим смартфона или таблета от кражба

android device manager

 

Номер 4

Смартфон Gigabyte GSmart Roma R2

Свръх лек и удобен

Смартфон Gigabyte GSmart Roma R2

 

 

4 цвята, 4 инча, 2 ядра, 2 сим карти – очаквано добра комбинация! Направен с мисъл за хората в движение и забързано ежедневие. Подходящ за всеки, който търси добра производителност на достъпна цена.

 

Номер 3

Смартфон Samsung SM-G900F GALAXY S5

Увеличава работната ефективност

Samsung GALAXY S5

 

 

 

Флагманът на „Самсунг“ предоставя изключителни възможности! Една от най-добрите екстри и нововъведения в този Galaxy S е защитата от прах, пясък и вода за защита при активни дейности или някои ситуации. UltraPowerSaving Mode гарантира дългия живот на батерията и Ви предлага до 21 часа в режим на разговори или до 390 часа в режим на готовност (според производителя). Изключително богат на екстри телефон, чието представяне е напълно излишно. Отговаря на всички очаквания, поставени от Samsung.

 Виж още – 5-те най-желани таблета за Юни в Ardes.bg + специално предложение

tabletjune

Номер 2

Смартфон Samsung I9082 GRAND DUOS

5-инчов ярък дисплей и 2 сим карти

grand duos

 

 

 

За съжаление изчерпан към момента на писане на статията, но си заслужава да кажем няколко думи. GALAXY GRAND предлага максималeн размер на екрана, съчетан с тънък, напълно зареден с функции смартфон за безкрайно забавно мобилно изживяване. Насладете се на Вашите видеа, игри и време в интернет с големия, ярък дисплей, докато го държите с една ръка. Големият му екран и по-тънкото му тяло са идеални за игри, гледане на видеа и сърфиране в мрежата.

 

Номер 1

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP5300 DUO

Най-желаният смартфон за Юни

Смартфон PRESTIGIO MultiPhone PAP5300 DUO

 

 

 

 

Страхотно решение! Добра цена, изключителна мощ!

Оборудван с 4-ядрен процесор, този смартфон ще ви достави производителност и бърза, ефективна работа дори с тежки приложения и игри!

Quad-core-processor

Освен това, огромният 5.3-инчов дисплей, с висока плътност на пиксела и яркост, ще рисува остри като бръснач изображения, като предлага най-широката гама от цветове, за да виждате всичко в ослепителна яснота.

HD-Reality-Display

С мощният Adreno 203, може да се насладите дори на най-тежките и визуално впечатляващи 3D игри, както и да сърфирате плавно и безпроблемно в интернет!

Better-graphic

Смартфоните консумират солидно количество енергия дори когато не ги използвате активно. Всички приложения, които имате инсталирани, може все още да работят на заден план и за изсмукват живота на батерията Ви. Затова от Prestigio са сложили голяма 2100 mAh батерия, която ще се погрижи телефонът да издържи без често презареждане! Наслади се на сърфиране, филми, игри и музика, без да се притесняваш, че батерията няма да издържи.

Extremely-capacity-battery

8-мегапикселовата камера с вграден сензор със задно осветяване* е перфектна за заснемане на забавни, важни моменти и събития от живота Ви. Оборудван с LED светкавица, със смартфона ще може да снимате 24 часа в денонощието!

*вид цифров сензор, който използва нова подредба на елементите за изображение, за да се увеличи количеството уловена светлина и по този начин да се подобри представянето му при слабо осветление. 

8-megapixel-camera

Слушай любимата си музика с вградения плейър, включващ поддръжка на почти всички често срещани формати и възможност за създаване на плейлисти. Включи слушалките в стандартния 3.5мм стерео вход, свали любимата колекция от албуми и песни и ги запиши на microSD карта (до 32GB)!

 

Чудесно решение за ежедневието! Фаворит на Ardes.bg

 

Oчаквайте скоро – Кое да избера? Смартфон или таблет?

 

#smartphone

#смартфон

#top5

Loading Facebook Comments ...