Редизайн на сайта на Ardes.bg

Днес стартираме един дългоочакван проект, планиран още миналата година, реализиран с всеобщите усилия на колегите от Web отдел , отдел „Маркетинг“ и отдел „Корпоративни клиенти“ – редизайн на сайта на Ardes.bg.

Oсновният въпрос, който си задаваме е: „Как може да бъдем полезни за нашите клиенти?“. Изцяло движени от идеята да подобрим потребителското преживяване и да улесним клиента при избора му на техника, създадохме изцяло нов дизайн и нови функционалности в сайта.

Подобрихме менюто на началната страница, в което бързо и лесно могат да се намерят всички продукти в сайта, текущите промоции , както и възможността за създаването на корпоративен акаунт.

 

 

На началната страница сме включили и категория с „Топ продукти“ , откъдето всеки потребител може да се информира за най-разглежданите и купуваните устройства.

 

 

Какво споделят нашите клиенти?

Това е най-полезната обратна връзка, която получаваме за усилията и работа си – оценка от нашите клиенти. Регистрираните потребители имат и възможност да споделят своето мнение за всеки продукт, публикуван на нашия сайт.

 

 

Менюто, включено в отделните категории, вече е с подобрен дизайн и с нови филтри , които улесняват търсенето на конкретните продукти.

 

 

Под всеки продукт сме включили важна информация, както сме поставили оценка на ключовите характеристики на моделите.

 

Искрено се надяваме, че новият дизайн ще допадне на нашите клиенти като допълнително ще ги улесни в избора им на техника.

 

Loading Facebook Comments ...