Черен петък и в Google: игри с до 80% отстъпка

Откриването на търговския сезон, кулминиращ около Коледа, започва с Черния петък. Търговската верига Ardes.bg вече предлага различни продукти с огромни намаления. Те са част от инициативата „Не чакай Черния петък“, като утре, през самия петък, потребителите могат да намерят още повече техника на промоционални цени.

Ако си закупите смартфон, таблет или друго устройство, базирано на операционна система Android, можете да се погрижите и за подходящо съдържание, каквото са игрите. Google също се включва в Черния петък, като предлага редица хитови игри, разпространявани от тяхната платформа Play, на цени с до 80% отстъпка. Ще ги намерите на този адрес.

Казано иначе, въпросните премиум игри си остават платени, но могат да се закупят на значително по-ниски цени. Веднага ще ви направи впечатление, че цената им рядко надвишава 2 лева, въпреки че извън промоционалния сезон надхвърля 10 лева.

Ardes.bg предлага най-добрите смартфони, с които да възпроизвеждате модерните мобилни игри. Ще намерите и хитови заглавия за компютърните геймърски системи и игровите конзоли.

Loading Facebook Comments ...