Nokia Olympic с петорна камера и скорошни изненади от Samsung

Понякога най-интересните новини са за предстоящи официални анонси и такъв е случаят със следващите нишови смартфони на Nokia и Samsung. Точно така, не става дума нито за флагманите им, нито за интересни предложения в средния и бюджетния клас. Слуховете засягат модели, които вероятно ще са интересни за малцина потребители с по-особени изисквания към устройствата.

Nokia Olympic е работното име на умен телефон с петорна основна камера. Предполага се, че названието идва от петте кръга на олимпийското лого, което донякъде ще наподобява петте обектива в задната част на корпуса. Няма конкретни или сигурни данни за фотографските и видеографските възможности на смартфона, но може да се очаква, че ще осигури всички необходими екстри за макро и телефото ентусиастите, както и отлично качество при заснемане на сцени с оскъдна или изкуствена светлина.

На няколко пъти вече сме писали за предстоящата премиера на сгъваемия телефон от Samsung, както и за опитите други компании да изпреварят лидера със свои разработки. По всичко личи обаче, че южнокорейският технологичен гигант ще бъде пионер, тъй като официално разпространи маркетингово изображение, което загатва, че официалният анонс на гъвкавата джаджа е съвсем близо. Може би на следващото си международно събитие.

Смартфони от Nokia, Samsung и другите водещи производители са неизменна част от каталога на Ardes.bg.

Loading Facebook Comments ...