Добрите и лошите технологични подаръци за Деня на влюбените

Утре, 14 февруари, е денят на Св. Валентин. Или както е известен в популярната култура — Денят на влюбените. Традиционно партньорите си разменят подаръци, които могат да бъдат от всякакво естество.

В първите години на връзката си влюбените обичайно си подаряват вещи, които имат преди всичко символичен характер. Например — такива, свързани с мястото, на което са се запознали или са признали взаимно чувствата си. Но не са малко и хората, които особено на по-късен етап залагат на технологични устройства.

Много двойки си подаряват „символични“ (не много скъпи) джаджи, като флаш памети, външни дискове, аксесоари за гейминг и др. Тези, за които цената не е решаваща, могат да използват сгодния случай да изненадат любимия или любимата си с нов смартфон или лаптоп. Ето защо ежегодната ни промоционална кампания, свързана с този ден, покрива всички фронтове.

Но как и какво да изберем?

Универсални отговори не са възможни. Всеки би трябвало най-добре да познава желанията и интересите на човека, с когото се е обвързал. Индивидуални са и потребностите на човека в конкретен период от живота му.

По тази причина просто можем да ви насочим към нашата селекция с разнообразни продукти. Те са от почти всеки технологичен сегмент. И също така — в широк диапазон от цени.

Но има почти универсални насоки за това, кои подаръци не са уместни. В тази област са правени проучвания по целия свят. Тук можем да дадем обобщаващи отговори.

Съвети за жените: Не подарявайте на мъжа си, да речем, розова мишка, за „да мисли за вас“, докато я използва. Всъщност по-вероятно е той да не я докосне.

Ако ще е мишка, по-добре да е геймърска или с полезна функция: да е с механизъм за безшумни кликове, с висока разделителна способност на сензора, с повишена ергономия и прочие.

Съвети за мъжете: Не подарявайте на по-добрата си половинка технологичен продукт, който знаете, че тя няма да използва. И то със задната мисъл, че, щом тя няма да го употребява, подаръкът всъщност ще си бъде за вас. Ще нараните чувствата на жената, въпреки че тя може и да не го покаже.

Вижте какво сме подбрали в Ardes.bg като уместни подаръци за влюбените тази година.

Loading Facebook Comments ...