Ardes.bg обогатява решенията за бизнеса с новите лаптопи на Dynabook (Toshiba)

Продуктовото портфолио на Ardes.bg е изпълнено с първокласни и високопроизводителни лаптопи на всички водещи производители. Има потребители обаче, които се нуждаят от модели, специално разработени и особено функционални за бизнеса. Такива са тези на Dynabook, които вече близо 40 години имат вярна публика по целия свят.

Ако се интересувате от модерни технологии и името на марката ви звучи непознато, за това си има причина. Компютрите на Toshiba и устройствата, създадени с концепцията Internet of Things (Интернет на нещата), вече се наричат официално Dynabook. Преименуването на тези лаптопи беше осъществено в началото на 2019 година за Европа и двете Америки.

Повече за ребрандирането на Toshiba в Dynabook можете да намерете в тази наша публикация, както и в следния официален клип:

Името Dynabook вече обхваща лаптопите Satellite, Portege и Tecra

Satellite: Преносимите компютри на компанията, предлагани на най-атрактивни цени. Те се отличават с някои бизнес екстри, но са подходящи и за частни потребители. Напълно основателно са обединени под слогана „Достъпен скок в бъдещето“.

Portege: Едни от най-тънките и най-леки ултрабуци в света. Използват мощни процесори Intel Core и разполагат с различни системи за защита на данните. Батерията им е с капацитет за до 16 часа непрекъсната работа и с бърза технология за зареждане.

Tecra: Друга линия ултрабуци на Dynabook, която е предназначена за най-претенциозните клиенти. Те изглеждат елегантно на бюрото и са надеждни на път. Наред със системите за опазване на информацията, се открояват с първокласна изработка от дълготрайни материали, с подсилено шаси, както и със защитни механизми при неволно изпускане.

Всяка от изброените продуктови линии вече има представители в каталога на Ardes.bg!

Защо лаптопите Dynabook имат отбрана и лоялна публика?

Компютрите от този бранд нито имат, нито се борят за пазарния дял на големите играчи в престижния технологичен сегмент. За производителя е по-важно всяка поредна година да отговаря на очакванията сред хората на бизнеса и модерните професионалисти. И по възможност лека-полека да разширява своята пазарна ниша, като привлича вниманието на частните потребители с високи изисквания към лаптопите.

Досега успехите на тази стратегия, обхващаща четири десетилетия, са красноречиви:

До средата на 1980-е години лаптопите бяха лукс, който можеха да си позволят малцина професионалисти. През 1985-а излиза Toshiba T1100 — първият лаптоп за широка публика, мощността на който конкурира тогавашните настолни компютри. Така е и до днес — компанията осигурява високопроизводителни машини с все по-елегантен дизайн и на едни от най-разумните цени.

През 1995 г. лаптопите на бранда са първите, които въвеждат литиево-йонните батерии. Това води до същинска революция, като и досега виждаме развитието на технологията, позволяваща на компютрите с едно зареждане да работят по цял ден без прекъсване. Някои нови модели на Dynabook ви позволяват да работите в движение в рамките на пълно денонощие!

Dynabook Toshiba стана пионер и при хибридните устройства. Още през 2002 година те пуснаха първия лаптоп, който се превръща в таблет. Лидерството се запази и при въвеждането на сензорните екрани и дисплеите, покриващи използваните от професионалистите стандарти за цветопредаване, контраст и яркост.

В наши дни усилията на инженерите са съсредоточени в още няколко ключови изисквания на потребителите:

1) софтуерни и хардуерни защити срещу набезите на хакери;

2) въвеждането на индустриални и военни критерии за надеждност на компютрите, като се подсилват корпусите им с въглеродни нишки и заякчени шасита;

3) поддръжка на възможно най-много физически и безжични стандарти за свързаност, както и на док станции за още по-впечатляваща автономия.

Ardes.bg е доверен партньор на реномираните производители на настолни и преносими компютри. Toshiba се завръща в каталога ни с невероятни предложения от новия бранд Dynabook. Нашите технически консултанти са готови да ви ориентират както във физическите магазини, така и онлайн при избора на най-изгодния модел за вашите нужди.

Loading Facebook Comments ...