Ardes.bg открива коледно-новогодишния сезон със сериозни намаления на разнообразни продукти

Навлязохме в сезона на празниците. Предстоят Коледа и Нова година, а преди и след тях се честват редица именни дни. Възможно е да има и рожденици в обкръжението ви, които ще приемат гости и ще очакват подаръци.

Изборът на подарък за близки, приятели и колеги може да бъде сложно начинание, особено ако през годините сме се изчерпали на идеи. За щастие, потребителската техника постоянно се развива с все по-интересни и полезни функции, като е универсално решение за мъже и жени, независимо от възрастовата група. А като компания с четвъртвековен опит точно в тази област, Ardes.bg може значително да ви улесни в пазарния сезон.

Вече започна нашата коледна акция,

която ще е активна до 21 декември 2021 година. Както можете да се уверите от специалната страница на промоцията, предлагаме изключително богат асортимент от продукти. Предложенията са от различни технологични сегменти и в пълния диапазон от ценови категории – от бюджетни до луксозни.

Пълното име на промоцията е „Коледни оферти за любители и експерти“. Погрижили сме в селекцията да има полезна техника за специфичните нужди на всеки. Огромното разнообразие от потенциални подаръци е само едно от улесненията, които Ardes.bg осигурява на своите клиенти.

Както всяка промоция, и тази изисква преди всичко офертите да са изгодни.

Намаленията според категорията на продуктите са както следва:

• Лаптопи – до 25%

• Смартфони и таблети – до 25%

• Компютри и компоненти – до 30%

• Обновена техника – до 25%

• Периферия и аксесоари – до 50%

Молим, имайте предвид, че подбраните модели са в ограничени количества. По тази причина най-вероятно ще можете да поръчате само по една бройка от избрания подарък. Можете да се запознаете с Общите условия на коледните оферти.

Продуктите в промоционалната страница на онлайн магазина се обновяват периодично. Можете да я проверявате периодично. Екипът на Ardes.bg желае светли празници и полезни нови придобивки на всичките си клиенти!

Loading Facebook Comments ...