Настолните компютри Dell Vostro 3910 в нова промоция на Ardes.bg

Няколко модела настолни компютри от серията Dell Vostro 3910 са включени в нашата нова промоционална кампания. Тези десктопи, селектирани от Ardes.bg, се отличават с минималистичен дизайн, за да пестят място над или под бюрото в дома или офиса. Отличните параметри и бързината им не са пожертвани, а впечатляват.

За високата производителност гарантира новото 12-о поколение процесори Intel Core i3/i5/i7, които са съответно 4-, 6- и 12-ядрени. Според конфигурацията са комбинирани с до 64 GB оперативна памет и супербързи SSD с капацитет до 1 TB за мигновено стартиране на програмите и файловете.

Ако закупите десктопите от промоцията на Ardes.bg, при необходимост и желание може да добавите допълнителна оперативна памет или SSD с по-голям капацитет. Ъпгрейдът може да се прави и на по-късен етап, когато специфичните нужди на бизнеса ви го изискват.

[notification type=“alert-info“ close=“false“ ]В последните две-три години събитията по света поставиха ребром въпроса за домашния офис в много отрасли на бизнеса и се възроди интересът към настолните компютри. Освен това десктопите традиционно се славят с по-висока производителност от тази на лаптопите със сходни параметри. Ето защо Vostro 3910 са разработени така, че да не разочароват в дома, нито в офиса.[/notification]

Имате възможност да избирате и софтуера

За бизнес машини Dell и Ardes.bg препоръчват актуално издание на операционна система Windows. Все пак е предвидена и опция с безплатна, но надеждна алтернатива: версия на Linux Ubuntu с дългосрочна поддръжка.

Компютрите Vostro 3910 идват с всички популярни интерфейси за свързване на периферни и външни устройства. За мониторите се използват HDMI и DisplayPort. Ако работата е свързана с мултимедия или просто искате да се забавлявате с мултимедия, в дънната платка е вградено решение за висококачествен 5.1-канален съраунд звук.

Макар да говорим за настолни машини,

Dell са осигурили безжична свързаност с интернет или други устройства

Точно както при бизнес лаптопите. Поддържат се стандартите Wi-Fi 802.11 ax/ac/b/g/n и Bluetooth 5.2. Не са пропуснати и интерфейсите за физическа свързаност: многобройни USB 2.0 и USB 3.2 портове, разширителни слотове, жакове за слушалки и микрофон.

Конфигурациите, включени в кампанията, се предлагат с клавиатура и мишка.

Промоцията на десктопите Dell Vostro 3910 в Ardes.bg вече започна и ще продължи до 25 юни 2022 година. Ако се затруднявате с избора на конкретен модел, можете да разчитате на компетентно съдействие от нашите опитни технически консултанти.

Loading Facebook Comments ...